Szerintetek engedjek neki?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel csak egy párszor találkoztam még de nagyon sokat beszélünk MSN-en meg facebook-on. Már napok óta folyamatosan találkozunk és nemrég mondta hogy menjek el hozzá filmet nézni. Beleegyeztem. Olyanokat mondogat nekem hogy kanos meg minden utána meg írja hogy viccelt. Biztos hogy tetszem neki mert mondta, de nem tudom hogy komolyabbat is akar vagy csak szexet. Én még szűz vagyok és szerintem ez 15 évesen ez így van rendjén. :) Lécci adjatok tanácsokat :D2011. nov. 3. 15:54
2/16 anonim válasza:
És mennyi a srác? Ennyi erővel egy őrült sorozatgyilkos is lehet.
3/16 anonim válasza:
menj el hozzá filmezni, ha rád indul akk mond neki h szűz vagy, és 15 évesen nem akarod még elveszíteni (főleg nem így). ha megérti, és továbbra is keresi a társaságod, akk többet akar : )
4/16 A kérdező kommentje:
17 éves.
2011. nov. 3. 15:56
5/16 A kérdező kommentje:
Tudja hogy szűz vagyok. :)
2011. nov. 3. 15:57
6/16 anonim válasza:
Én is tudom és hozzám is jöhetsz filmezni.
7/16 A kérdező kommentje:
köszi...
2011. nov. 3. 15:58
8/16 anonim válasza:
Nincs mit, írj privit ha "filmezni" akarsz.
9/16 A kérdező kommentje:
köszi nem :D
2011. nov. 3. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!