Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 20 éves srác vagyok és még...

20 éves srác vagyok és még szűz. Szerintetek mennyire teszek magamnak rosszat azzal ha ellátogatnék egy örömlányhoz? Jobban hiányozna a dolog utána, csak olaj lenne a tűzre?

Figyelt kérdés
Azt már nem kérdezem meg mennyire elítélendő a dolog, mert más kérdéseknél/válaszoknál látom, hogy eléggé megoszlanak a vélemények.
2011. okt. 31. 18:40
1 2 3 4
 21/36 Vadmeggy válasza:
93%

Én azt mondom, hogy adj magadnak még 1 évet. Nekem 2 haverom is van aki elmúlt 20 éves és szűz.

Mindketten maguk tehetnek róla.

Legyél igényes! Öltözködj jól!

Járj edzeni, hogy legyen önbizalmad.

Ezek mind olyan dolgok, amik segítenek, hogy legyen barátnőd. Nem garantálja, de segít!

Kezdetnek kezdj egy csúnyább lánnyal. Nem fogsz egyből 9 10 es nőket felszedni, valahol el kell kezdni. Az egyik haverom pont ezért szűz, mert várja a 10 es nőjét, de arra nem gondol, hogy ő nincs velük egy szinten.

2011. nov. 18. 02:23
 22/36 anonim ***** válasza:
Szerintem 1 évet várni teljesen felesleges, nem fog változni semmi.
2011. nov. 18. 12:32
 23/36 anonim ***** válasza:
57%

ja, mert hazudni a legegyszerubb.. én sose tudnék hazudni annak, akit szeretek, dehat latom a fiuknal ez másképp van..

kérdezőnek : de ismerkedsz is, jársz bulizni, meg ugy tarsasagba, vagy csak sirankozol h te még szűz vagy? ha összejönnék veled, és megtudnám, nem szólnék semmit, sőt, örülnék is neki, h én veszem el.. de ha megtudnam h egy k.rva.., hat fujj.. erzed a kulonbseget? ja, és gondolom, nem keresel még, ugyh komolyan a szüleid pénzét erre akarod elkolteni? ahelyett h keresnél egy rendes lányt? hidd el h ha érzelmekkel is vegyül a dolog, akkor sokkal jobb, mint ha csak ugy megd.gsz vkit..

2011. nov. 18. 12:45
 24/36 anonim ***** válasza:
ettől talán megnő az onbizalmad vagy talán nem... ha tudod hogy csak jót teszel vele magaddal akkor csináld. de ne mond el lehetőleg senkinek se mert a rossz pletyka gyorsan san terjed:S
2011. nov. 18. 14:22
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

Látom továbbra is jönnek a várjál még és az engem taszítana, ha kiderülne a dolog hozzászólások.

Ha végképp nem megy, akkor menjél el.

2011. nov. 19. 10:03
 26/36 anonim ***** válasza:
utolsó, én ezt irtam neki..
2011. nov. 19. 11:55
 27/36 anonim ***** válasza:

Ja menjél el. Nem olyan nagy dolog, csak most így netre is kiírtad meg túl reagálod. Legalább mégse úgy halsz meg hogy ki se próbáltad. Lehet hogy tök jó lesz és utána még jobban fogod kívánni mint általában, és egy szexmániás örült leszek aki nem tudja levezetni az energiát, de ha úgy nézzük végül is most is ^^.

Szóval ja menjél el, főleg ha van moneyd, és ha meg kiderül na bumm, lehetne rosszabb is.

2011. nov. 19. 12:07
 28/36 A kérdező kommentje:

1: Van saját jövedelmem, így nem a sülők pénzét verem el.

2: Igen, mostanában egyre többet járok bulizni haverokkal, de valahogy a sok kis "divatmajom" mindig a porig rombolja az önbizalmam, és szinte érzem mi lenne, ha bepróbálkoznék egy lánynál, úgy hogy tele van a hely ilyen srácokkal... Ráadásul még alacsony is vagyok(15-170 cm között valahol).

3: Edzeni már elég régóta járok kisebb-nagyobb kihagyásokkal, és most egy diétát is elkezdtem...

Utoljára pedig: Ahogy látom minden lány fújjogna, ha megtudná.... De kérdem Én: Mért lenne jobb, ha egy szórakozó hely wc-jében d.gnék megy egy kis r.bancot? Az nem lenne gáz?

Sejtem, hogy ez nem mentség, de amúgy sem egy útszélen állóra gondolta, hanem akik lakásban, normális, kulturált körülmények között fogadnak...

2011. nov. 19. 15:20
 29/36 A kérdező kommentje:

*szülők

* 165-170 között van a magasságom

2011. nov. 19. 15:21
 30/36 anonim ***** válasza:

"Mért lenne jobb, ha egy szórakozó hely wc-jében d.gnék megy egy kis r.bancot? Az nem lenne gáz?"

Nem, manapság azok a kis ribancok és hímringyó társaik a menők, de ha valaki egyszer lemegy k.rvázni azt elítélik.

2011. nov. 20. 08:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!