20 éves srác vagyok és még szűz. Szerintetek mennyire
teszek magamnak rosszat azzal ha ellátogatnék egy
örömlányhoz? Jobban hiányozna a dolog utána, csak olaj
lenne a tűzre?
Figyelt kérdés
Azt már nem kérdezem meg mennyire elítélendő a dolog, mert más kérdéseknél/válaszoknál látom, hogy eléggé megoszlanak a vélemények.
Menjél nyugodtan, a te dolgod. Cselekedj úgy, ahogy helyesnek véled. Ne hallgass azokra a baromságokra, hogy drága meg várd meg az igazit! Az ún. barátnő is drága, mert rengeteget kell rá költeni, és csak sokára dughatod meg. Ha pedig nem érzed át a szerelemnek nevezett érzelmi baromságot, akkor ne csinálj semmit, maszturbálj 40 éves korodig, csak mert valakinek ez nem fog tetszeni? Különben sincs a homlokodra írva, hogy hivatásossal is voltál már.
2011. okt. 31. 22:06
12/36 anonim válasza:
Én is ezen gondolkozok szerintem menj el én is erre a válaszra jutottam.
A pár válaszólónak akik ilyenek írogatnak hogy inkább veszítse el azzal akit szeret meg szedjen fel valakit akit gyorsan meghúzhat: Szerintetek ha ez lehetséges lenne hogy csak úgy elmegy buliba és meghúz egy jó csajt szüzesség elvesztése céljából nem tenné meg, hanem inkább fizetne érte? Nem. Ha meg lenne barátnője valószínűleg akkor se azon törné a fejét hogy melyik kvához mennyen el.. Nem ez volt a kérdése.
2011. nov. 2. 11:22
13/36 anonim válasza:
Ne érdekeljen mit írnak itt az erkölcs félistenei, csináld ami jól esik. Én elmentem, életem egyik legjobb élménye volt. Ilyen kaliberű csajt a büdös életbe nem szedtem volna fel normál úton.
2011. nov. 17. 23:26
14/36 anonim válasza:
az elsőnek add már meg azt a lehetőséget h szép legyen.. a k.rva nem fog nem tom h törődni veled, mint 1 barátnő, nem fog odabujni hozzád.. elmegy zuganyozni azt csáá.. mellesleg, ha pl. én megismerkednék veled, és ez kiderülne vmilyen úton-módon, akkor attólk a pillanattól kezdve már nem akarnék tőled semmit.
2011. nov. 18. 00:03
15/36 anonim válasza:
Én a barátnőmmel vesztettem el a szüzességem és bár kemény parkettán de mégis az életem legjobb élménye volt.egyébként igen, rá lehet szokni, ha nincs velem a barátnőm pár napig, minden nap igénylem és marad a kezem. :D
2011. nov. 18. 00:03
16/36 anonim válasza:
Az ún. barátnő is drága, mert rengeteget kell rá költeni, és csak sokára dughatod meg. - de gáz vagy, bakker.. az ilyet nem hívom férfinek!!
2011. nov. 18. 00:19
17/36 anonim válasza:
menj el, én is így mentem jó sok évvel ezelött (nálad fiatalabb voltam)
jobban fogod magad érezni, megjön az önbizalmad
2011. nov. 18. 00:20
18/36 anonim válasza:
ok, menjen.. de akkor engem se r.bancozzon itt le senki, amikor azon nyafizok, h 21 évesen még csak ketten d.gtak meg, és h keresni akarom a kalandokat!!
2011. nov. 18. 00:32
19/36 anonim válasza:
senki nem beszél itt erkölcsökről.. de nem értem, ti hol éltek? a bulikon mindenki azt húz meg, akit akar :D és jóval kevesebb pénzzel megússza.. én undorodnék tőled, ha ezt tudnám rólad, de ez csak személyes vélemény, mellesleg meg nem vmi dícséretreméltó dolog, h:
- kivel veszitetted el a szüzességedet?
- hát.. egy k.rvával..
2011. nov. 18. 00:37
20/36 anonim válasza:
utolsó:
1. ha valaki kérdezi, maximum letagadja, vagy hazudik róla
2. "bulikon mindenki azt húz meg, akit akar" Na ez abszolúte nem így van. A férfiak kb 5-10%-a azt húz meg akit akar, maximum így helyes :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!