A barátnőm egy 17 éves, nagyon szexi és okos lány, ráadásul szűz. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Fél éve járunk, a baj az, hogy mélyen vallásos, és nem akar lefeküdni a házasságig! Jobban kívánom mint bármi mást életemben! (18/F)2011. okt. 27. 21:43
42/97 anonim válasza:
erőszakold meg.;) meg is lesz a csaj, és nemis kell rá várnod.:) ha szexi akkor megéri és lehet a csaj is rájön milyen jó is a szex
43/97 anonim válasza:
Küldd el hozzám!Én nem tökölődök annyit!:)
45/97 anonim válasza:
NEHOGY elvedd csak ezert. Pont ez a baj ezzel, hogy sok meggondolatlan hazassag lesz ilyenbol... ha minden szempontbol ok amugy es igazan erettek vagytok (kizartnak tartom) a hazassagra, akkor ok, de amugy nem...Lehet nagyon jo is, de nagyon rossz is, mindenesetre egy hazassagot NAGYON meg kell gondolni.
46/97 anonim válasza:
Az en baratnom se akarta a szexet, amikor mar fel eve egyutt voltunk. Felt hogy fajni fog pedig o is akarta, aztan egyszer amikor kettesben voltunk es pettingeltunk lefogtam es betettem neki.Sikitozott es fajt neki de idovel lenyugodott a vegen meg is koszonte. Szerintem dugd meg hasonlokepp
47/97 anonim válasza:
Végül is nem sok értelme van már erre írni, mert majd' 3 éves kérdés.
Elég érdekes látni, hogy az a válaszom, aminek a lényege, hogy egy házasságot meg kell gondolni, az 54%-on van... Akkor ennyi erővel ha azt mondom, hogy meggondolatlanul össze kell házasodni, az meg kap vagy 45%-ot? Pf... :)
"...aztan egyszer amikor kettesben voltunk es pettingeltunk lefogtam es betettem neki. Sikitozott es fajt neki de idovel lenyugodott a vegen meg is koszonte."
"Érdekes" dolgokat javasolsz. Nagyon veszélyes terep ez.
49/97 anonim válasza:
Bosci tök hülye voltam ilyet írni inkább halgass azokra akik elöttem írtak
50/97 anonim válasza:
Szia.Tudom rég volt de,ha megkérhetlek....leírnád....mitörtént?Persze,ha nem akarod nem muszáj :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!