Lányok milyen érzés volt először szexelni? Írjátok le légyszi, hogy hány évesek voltatok, ki kezdeményezte, és összességében milyen volt? 17/l-szűz
Figyelt kérdés
2009. máj. 4. 13:16
11/14 anonim válasza:
nekem 3 hete volt az első. 18 vagyok és a szerelmemmel vesztettem el. fájt, viszont az h vele lehettem sokat javított a dolgokon. azóta majnem minden nap együtt vagyunk, imádjuk egymást, úgyhogy én csak azt tudom tanácsolni, hogy várj amíg szerelmes leszel. és ne félj és ne legyél görcsös.
12/14 anonim válasza:
Én 17 éves voltam, akkori barátommal voltam együtt, egyáltalán nem fájt, inkább már el is mentem akkor. 11 hónapig voltunk együtt a barátommal.
13/14 anonim válasza:
én 17 évesen vesztettem el a barátommal. nagyon fájt, és véreztem is . sőt a 2. is fájt de az már nem annyira.
14/14 anonim válasza:
Hát mikor betette enyi!utánna kiis vettük mert nemvolt jó!jó érzés volt, mert tudtam most sikerült, de nemvlt olyan jó a sex akkor. és nekem csak macatolás volt akkor egy csepp utánnasem semmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!