Fiúk, milyen érzés szűz lánnyal lenni?
Én majdnem 18 voltam, nem véreztem, viszont akármennyire is felizgatott a barátom előtte, nagyon fájt a behatolás. (Viszont az csodás volt, hogy közben a fülembe súgta "Szeretlek".)
Szegény meg is ijedt, azonnal abbahagyta, hogy akkor inkább nem folytatja, de közben már egy éve várt rá, hogy kész legyek a dologra lelkileg, és akkor kész voltam, és nem érdekelt, hogy fáj, mert érezni akartam Őt, eggyé lenni vele, és kértem, hogy folytassa. Láttam rajta, hogy félve folytatja, de aztán belelendült (már több, mint másfél éve nem szeretkezett senkivel, előttem is csak egy lánnyal volt), és én is elkezdtem élvezni, és órákon át szeretkeztünk mindenféle pózokban.
Azt mondta utána, hogy olyan volt neki, mintha neki is ez lett volna az 1. (mivel az előző barátnőjével nem túlzottan romantikus körülmények között, és nem olyan szerelmesen történt meg a dolog és mint mondtam, amúgy is már rég volt lánnyal), és hogy elmondhatatlanul boldog, hogy neki adtam a szüzességem, és hogy reméli örökre együtt maradunk. Szerencsére azóta is együtt vagyunk :)
Szerintem a fiúknak is csodás érzés, ha egy lány nekik adja a szüzességét, és nem várják, hogy az 1. alkalommal lepedőakrobata legyél, és ha szeret, akkor nem is zavarják az általad leírt dolgok :)
Remélem minden jól alakul, sok sikert :)
20/L
23:29
Hallod, a kérdező nem menstruációra gondolt a vérrel XD
hanem, hogy a szűz lányok vérezni szoktak az első alkalommal XD
A barátommal kölcsönösen elvettük egymás szüzességét.
Nekem érdekes módon nem fájt. De óvatos volt nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!