Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 13 cm-es pénisszel ki tudom...

13 cm-es pénisszel ki tudom elégíteni a barátnőmet? Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Sajnos ekkorára nőtt, izgulok, jó lenne-e neki.
2011. okt. 17. 21:03
1 2
 11/17 anonim válasza:
0%
növeszd meg
2011. nov. 2. 17:20
 12/17 anonim válasza:
Siman ki tudod. Hat tudod kinek kell nagy farok! En a kisebbet reszesitem elonybe, a parom elott volt 1 kapcsolatom es neki tul nagy volt es egyaltalan nem volt jo. Sokszor nagyon fajt es nem tudtam elvezni az egyuttleteket. Mostani paromnak normal meret van es minden tokeletes. Csak legy gyenged a baratnoddel es minden rendbe lesz. 30/l
2011. nov. 2. 17:44
 13/17 anonim ***** válasza:
24%

nem. csak segédeszközökkel :PP

sok sikert!!

2011. nov. 2. 20:38
 14/17 anonim válasza:
Hany eves vagy? amugy a technika a lenyeg,hogy udsz banni vele:P
2011. dec. 18. 13:30
 15/17 I am God ***** válasza:

Elvileg nem lehet vele gond, ha télleg keményen odapakolod. Az én mretem 17/5 cm, amikor hátulról csináljuk és istenesen odapakolom fájni szokott neki mint a disznó.

Nyaljad ki, vágd oda az ágyhoz, ujjazzad jól meg, és ha már sex elött elcsöppen 1x akkor a legkisebb gondja lesz hogy 13cm vagy 15...

21/F

2012. jan. 23. 14:32
 16/17 I am God ***** válasza:
* hátulról csináljuk a barátnömmel
2012. jan. 23. 14:33
 17/17 anonim válasza:
15%

13 cm ? Az elég rövidke. Ugye itt írták, hogy 10 cm a hüvely, no de a te 13-ad nem fogod tudni tövig betolni ez itt a gond. Csomó elveszik a combok a has miatt, így a legtöbb pózba csak a kupak fog mocorogni, az meg elég soványka élmény.

Megoldás nem nagyon van, keress olyan nőt aki a pénzedért szeret nem a farkadért.

2012. nov. 24. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!