Hogy próbáljak meg tapasztaltnak tűnni? SOS
Elkezdtem randizni egy nálam idősebb férfivel(akit már régóta ismerek,de csak most kezdtünk el találkozgatni) és le szeretnék feküdni vele...
Csak az a baj,hogy én még szűz vagyok és Ő ezt nem tudja.
Attól félek,hogyha elmondanám neki,akkor már nem szeretne velem lenni meg bénának gondolna...
Hogy próbáljak meg tapasztaltnak tűnni?
Köszönöm a normális válaszokat!
Miért akarsz csak látszat kapcsolatot tartani?
Mondd el neki, én jobban értékelném, minthogy színészkedj mekkora király(nő) vagy, mikor egy kis félős nyúl vagy valójában.
"Hogy próbáljak meg tapasztaltnak tűnni? "
Sehogy, felesleges. Ha elmondod és nem érdekled többé, akkor megúsztál egy még nagyobb pofára esést. Ha komolyak a szándékai akkor meg tetszeni fog neki, hogy nem feküdtél le fűvel-fával.
26/F
Hát te totál hülye vagy már ne haragudj.
Szerinted azért van veled egy pasas mert tapasztalt vagy?,
Szerintem ha megtudja hogy hogy ő volt neked az első még jobban fog szeretni. Nem számít hogy milyen tapasztalatlan vagy a szexbe. Sőt szerintem még jobis egy tapasztalatlant rávezetni a dolgokra. Van benne izgalom meg kihívás. Max elmondod neki az ágyban ha odakerül a sor. :P :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!