Szűz vagyok még (többi lent)?
Figyelt kérdés
lefeküdtem a parátommal, de csak 12cm volt neki és nem is fájt..2011. okt. 16. 18:35
1/9 anonim válasza:
A Szüzesség , és a szűzhártya átszakadása 2 különböző dolog.. Nah ezt rakd össze!
2/9 anonim válasza:
12Cm??? Általános iskola alsó tagozatosai vagytok?
Viccen kívül , tényleg, hány évesek vagytok?!
3/9 A kérdező kommentje:
16 :S tudom gáz.. eddig nem tudtam..mit csináljak a pasival?
2011. okt. 16. 18:40
4/9 anonim válasza:
nem vagy már szűz
de ha XIII 23- IX 23 között születtél akkor megmaradt a horoszkópod/csillagjeyged
7/9 anonim válasza:
szerintem még az vagy. a szüzesség elvesztése mindenkinél fájdalommal jár, így nagyon valószínű hogy nem szakadt át a szűzhártyád
8/9 anonim válasza:
A szüzesség elvesztése nem fizikai dolog! Nevezhetnénk ártatlanságnak is. És azt tutira elvesztetted!!!!
9/9 anonim válasza:
A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 10-18 18:36
Ezt erősen cáfolnám hogy MINDENKINEK fáj.. én nem is véreztem. Azt nem is mondom hogy mennyire élveztem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!