Szerintetek normális ha 14-15 évesen már nem szűz?
Véleményem szerint egy 14-15 GYEREK még NE keféljen már! Ha fiú, ha lány, tök mindegy, NEM! Egyetértek pár előttem szólóval, hogy aki azt írja, hogy normális (mert ő is akkor vesztette el) az a NEM normális! ÉS kit érdekel, hogy nem bánta meg! Kurv@ra nem kell még szex egy ilyen idős gyereknek. Hol vannak az erkölcsi normák?
A másik pedig, ha hivatalosan a 18. életévét betöltött személy minősül nagykorúnak és válik büntethetővé, akkor a d@gásra is legyenek még "kicsik"! Az én gyerekemnek ne ezt a példát mutassa senki, hogy "már pelyhes a nuni/kuki, akkor rakjuk össze!" Elborul az agyam mikor azt látom, hogy egy 13-14 éves lány szült gyereket, gyereknek gyerek? Hová fajul a világ??? Én ha várok másfél hónapot akkor 19 évesen vesztem el a szüzességemet! És nem maradtam le semmiről! Az ilyen kis ribancok miatt kihasználtak engem is (ezért utálom a kora érő, elsőre szétteszem a lábam és utána dobhatsz lányokat), most férjnél vagyok és nemsokára megszületik első babánk, akit majd igyekszünk úgy nevelni, hogy ne menjen a hülye gyerekek után....
Ennyi
Normális-e, ha már 14-15 évesen már nem szűz?
Határozottan nem, hacsak nem roma.. Ennyi idősen még nem elég érett és bárki eléje kerül, úgyérzi szerelmes, pedig ezek az érzések még messze vannak az igazi szerelemtől. Ráadásul még nem érett a szexuális életre, csak azért, mert megjött a menstruációja, és ha rágyujt cigire, akkor már felnőtt ember. Egyrészt veszélynek van kitéve a lány, mert egy pillanat alatt teherbe eshet és mivel a szülőkkel legtöbbször nem ilyen jó a kapcsolata a gyereknek, akkor döbben rá, milyen bajba került és senki nem segít rajta. Ahhoz ugyanis kevés gyereknek van bátorsága, hogy kérdezzen a szülőtől mielőtt elkezdené a szexet, vagy nőgyógyászhoz forduljon tanácsért. Amikor a baj megvan, akkor már késő. Nem tudja hogy mennyire fontos a védekezés, ha nem akar mindjárt kiskorúként gyereket nevelni és az életét tönkretenni.Míg az okosabb gyerekek élik az életüket vidáman, addig az ilyen "korán kezdő" csak gondokkal küzd. Ha fiu, akkor pedig gyerekfejjel rászakad a felnöttek kemény sorsa, hiszen lakás, munka kell, ami ilyenkor még nincs. Más nem marad hátra mint hogy a szülők nevelik az unokát is, ha vállalják,mert ők is belefáradtak már, így talán nem is szívesen. Tehát én nem lennék erre büszke, mert a későbbi időpontban már érthető valahogy, de hidd el, bármilyen nemü is vagy, ezerszer értékesebb vagy, ha megőrzöd magad annak akibe később szerelmes leszel és viszontszeret. Nem vagyok maradi, de erkölcsi normák nélkül sem adtam volna bárkinek magam. Ma 20 éve élek boldog párkapcsolatban, 2 gyermekkel, akikre szintén nem kell vigyázni, mert ők vigyáznak magukra és nem versenyeznek az osztálytársakkal, akik most nagyon sietnek szexuális életet élni..Mindenesetre, ha nem tudod hogyan kell védekezni, akkor talán még nem késő, hogy kikérd eg nőgyógyász véleményét, vagy vedd a bátorságot és kérj segítséget anyukádtól, légy őszinte hozzá. Ha nem megy, akár titokban is felkereshetsz maszek rendelésen egy nőgyógyászt, igaz hogy fizetni kell kb. 4000 forintot, de biztonságban vagy. Ha fiu vagy, könnyebb a helyzeted, de a felelőség alól te sem bújhatsz ki, ha terhes lesz a kislány..Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!