Szerintetek normális ha 14-15 évesen már nem szűz?
hát ti hülyék vagytok!
az,hogy valaki 14-15 évesen nem szűz,nem feltétlenül jelenti azt,hogy nem szerelemből tette azt meg.én személy szerint 13évesen vesztettem el.szerintem már az is hülyeség,hogy arról van szó,hogy korhoz kötik ezt az egész szüzesség témát.igenis vannak esetek,amikor két ember egymásba szeret,jó sok ideje 1ütt vannak,és már egy komolyabb szintre lép a kapcsolatuk ezáltal.mi is így voltunk.sose fogom megbánni és biztos vagyok benne,hogy ő sem.:))
persze vannak olyanok is,mikor egy lány csak azért teszi meg,hogy nagyobb legyen a barátnői előtt,vagy mert egyszerűen csak menőzni akar egy pasinak.kezdjük ott,hogy ez olyankor undorító.másrészt az ilyenekből lesznek a k*rvák.szóval,ez van.de ez a mai világ://
nem lehet ellene tenni semmit sem.
én 15 évesen vesztettem el, 1év után. Azóta is együtt vagyunk és én végülis örülök hogy így lett.
Igaz szerintem is korai a 15, dehát ez így alakult, senki sem tökéletes, mellesleg nem bántam meg, mért bántam volna?
Na csak ennyit akartam, és a "szép" kis sztorim után most benyögöm hogy: ahogy érzed.
NEEEEEEEEEEM!!!!
még szép, hogy nem.
IGEEEN!!!!
Még szép hogy igen!!!!
Azt azért tegyük hozzá, hogy ennyi idős korban egy év alatt is rengeteget változik az ember, ezért nem lehet egy kalap alá venni egy 14 évest egy 15 vagy 16 évessel.
Szerintem a 16-17 lenne az ideális (azért ne legyünk teljesen naivak, ez régen is így volt az emberek többségénél). A 14 tényleg nagyon korai, 15 meg a legalsó korhatár. Érettség meg szerelem megint más téma, egy 25 évesnek se kéne feltétlenül összefeküdni olyannal, akit nem szeret, szóval ez nálam nem mérvadó ebben a kérdésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!