30 éves férfi - 23 éves szűz lány: "baj" lesz belőle?
Nos, 23 éves lány vagyok, és szűz. (Ezt önmagában ne minősítsétek. Vagyis lehet minősíteni, de nem ez érdekel.)
Megismerkedtem egy 30 éves férfival, volt már 5-6 randink, jól érezzük magunkat egymással, tetszem neki, és nagyon azt érzem, hogy nem rohamtempóban, de ebből bizony lesz valami.
Én ezt így még nem gondoltam végig, csak pár napja említette egy barátnőm, hogy szerinte ha majd egyszer megtudja, hogy szűz vagyok, nem biztos, hogy utána is akar még velem lenni, mert egy 30 éves férfi már a tapasztalt, "igazi" nőket szereti.
Ez igaz lehet általában? Mit gondoltok?
Baromságot mond a barátnőd. Nálunk a kor ugyanez, nem volt semmi gond. SŐT egy 30 éves pasi megértőbb, mint egy fiatal, mert már nem csak a szex hajtja, hanem a családalapítás vágya.
22/L
A családalapítást író vagyok:
22 éves lány vagyok. Egy párom volt eddig, 6 éves kapcsolat. MOst van a 2. párom. Vele e ltudom képzelni a családot. 30 éves, tehát adott a kora. Természetesen el kell telnie 2-3 évnek addig, de már most úgy választ az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!