Milyen érzés egy szűz lánynak, amikor egy pénisz először megy be a puncijába?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok, még nem volt szeuális kapcsolatom úgy, hogy maga az aktus is meglett volna, de most már több mint három éve stabil kapcsolatom van, a párom el is jegyzett. De maga az aktus valahogy nem akar összejönni. Próbálkoztunk már vagy kétszer-háromszor, de annyira fájt, h inkább abbahagytuk. Az a sanda gyanúm, hogy nem is maga a fájdalom annyira elviselhetetlen, hanem inkább az attól való frász, hogy milyen lesz, fog-e fájni? Már próbálkoztunk úgy is, hogy ittam egy pohár bort, de akkor meg egyszerűen elaludtam, s semmi sem lett a dologból. Szóval, szeretném, ha megosztanátok velem a tapasztalataitokat, h kb. mit is várhatok, amikor az a nagy bög behatol a kis puncikómba :) pussz mindenkinek, s előre is kösz a válaszokat :)2011. okt. 11. 18:04
21/23 anonim válasza:
Egyébként nem tudom ki találta ki, hogy a fülébe kell harapni a lánynak, mert nagyon könnyen el tud fertőződni ez a testrész és onnantól kezdve nem sok mindent tudnak vele csinálni az orvosok.
22/23 anonim válasza:
Szia! Sok év elteltével írok neked, mert kiraktak vicc tárgyaként, de szerintem ezzel foglalkozni kell. Nem tudom, azóta biztosan megoldódott ez az ügy, de ha bárki is olvassa ezt, akinek puncija van, légyszi, ne hallgass azokra akik baszogatnak. Jó, hogy megmered kérdezni, és remélem valamennyire segíthetek is. Sok válaszoló írta, hogy az első fáj. Nem, nem fáj mindenkinek. Nem, nem mindenki vérzik. Nekem egy alkalom se fájt, nem véreztem, nem volt kellemetlen. A tanács: ujjak. Az első szex előtt, akár kicsi vagy közepes a párod, jót tehet egy pici lazítás. Az jó, ha már 2 ujj bemegy. Az első ujj is nagyon tud fájni, leírtad te is, nekem is fájt. Rohadtul. De elmúlt. Ezek mellett lehet a hüvelyed teljesen beborítja a szűzhártya - mivel alapesetben nem-, és az fájhat ha szakad. Normális esetben csak megreped oldalt, mivel a hüvely körül van. Illetve itt van a vaginizmus. Ezzel vagy szexuál/ vagy sima pszihológussal is jó lenne beszélni, mert ez adódhat félelemből, traumából. Úgy dönt az agyad, hogy nem megy be semmi. Akármilyen furcsán hangzik. De túllehet rajta jutni. Senki ne adja fel a reményt, mert nem veletek van gond. A lényeg, hogy olyan párotok legyen aki nem erőltet rátok semmit, így a szexet sem. Nem fog hibáztatni, ha épp nem akarod. És legfőképpen tudjatok beszélni. Komolyan, a beszéd mindennek az alapja. Ha nekivágtok, végig közben csekkolni kell a másikat, hogy neki mi jó. Oda-vissza így megy. És elengedhetetlen az előjáték. Eltelhet 1-2 hónap is míg teljesen elengeded magad vele. Főleg ha első.
23/23 anonim válasza:
Én is sok év elteltével irok neked mert kiraktak viccként egy csopiba és jót röhögtem rajta xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!