Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Milyen érzés egy szűz lánynak,...

Milyen érzés egy szűz lánynak, amikor egy pénisz először megy be a puncijába?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok, még nem volt szeuális kapcsolatom úgy, hogy maga az aktus is meglett volna, de most már több mint három éve stabil kapcsolatom van, a párom el is jegyzett. De maga az aktus valahogy nem akar összejönni. Próbálkoztunk már vagy kétszer-háromszor, de annyira fájt, h inkább abbahagytuk. Az a sanda gyanúm, hogy nem is maga a fájdalom annyira elviselhetetlen, hanem inkább az attól való frász, hogy milyen lesz, fog-e fájni? Már próbálkoztunk úgy is, hogy ittam egy pohár bort, de akkor meg egyszerűen elaludtam, s semmi sem lett a dologból. Szóval, szeretném, ha megosztanátok velem a tapasztalataitokat, h kb. mit is várhatok, amikor az a nagy bög behatol a kis puncikómba :) pussz mindenkinek, s előre is kösz a válaszokat :)
2011. okt. 11. 18:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
79%

Jaaa, hát akkor kezdjétek az elején.

Először ő is elégítsen ki orálisan, és ha már ez sikerül, akkor jöhet a többi.

Miután elélveztél, és még abban a "boldog állapotban" vagy odalent, szinte magától fogja befogadni a barátod.

Na de így...

Bocs, de ez a fiú csak deréktől felfelé illik hozzád.

2011. okt. 11. 18:19
 12/23 A kérdező kommentje:
Hát, igen, a síkosító :) amikor belelendülünk, sor kerülne az aktusra, akkor jön az ÁLLJ!!! vegyem alő a síkosítót :)) s mire előkaparom elszáll az ihlet, s marad a síkosító :) az valahogy sosincs igazán kéznél :)
2011. okt. 11. 18:20
 13/23 anonim ***** válasza:
77%
Az a baj, hogy nem kívánod a pasit. Dobd ki, és keress egy olyat, akit annyira kívánsz, hogy legszívesebben az út közepén letépnéd róla a ruhát, és ráugranál. Ha ezt nem akarod, akkor idd le magad alaposan, de ne bort igyál, hanem olyan piát, ami feldob. Pl. koktélozz!
2011. okt. 11. 19:13
 14/23 anonim ***** válasza:
50%
nekem nagyon jó volt már elsőre is, akkor 15 voltam
2011. okt. 11. 19:13
 15/23 anonim ***** válasza:
73%

Azon döbbentem le, hogy a párod eljegyzett. :(

Meg fog csalni fűvel-fával, ha eddig nem tette. Nem csak az a baj, hogy ez megalázó, hanem az is, hogy minden embernek joga van a normális, élvezetes szexuális élethez, és te ezt nem fogod tőle megkapni. Házasságot így? Ne már...

2011. okt. 11. 19:14
 16/23 anonim ***** válasza:
83%
szerintem a pasidnak lövése sincs ahhoz hogy hogy juttasson a csúcsra.csak magára gondol.mi az hogy sosincs kéznél a síkosító .oda lehet készíteni az ágy mellé de ha kinyalna úgy rendesen arra sem lenne szükség.Javaslom elöbb a barátod addig dolgozzon rajtad amíg téged meg nem ismer hogy hogy működsz odalent.szerintem az előjáték nálatok addig tart míg ő fel nem izgul.aztán azt hiszin akkor már mehet is a dolog megkeresi a síkosítót addig te szépen lehiggadsz nedvesedés megszűnik ,na ekkor míg te bekened neki még simán nyalizhatna téged hogy újra felizgulj mond meg neki elmúlt ha nem teszi meg ne szexelj vele keress más fiút.nagyon igaza van annak aki azt írta hogy csak felül illetek össze vele.sajnos ott lent is passzolnotok kell,de legalább ismerjen téged hogy mit hol meddig.
2011. okt. 12. 10:10
 17/23 Kiss Tibor22 válasza:
48%
Attól hogy elalszol a párod berakhatja neked nem és akkor lehet nem is fáj.
2012. jún. 20. 16:57
 18/23 anonim válasza:
51%
akkora fájdalmat érez,hogy szétrobban a pics...ája!!! ezt akarod,de ha egyből 30 cm es mű f.szt dúgsz a pics...jába azt tuti élveni foja!!!!
2012. júl. 28. 21:55
 19/23 ivilicious ***** válasza:
48%
nekem most is ugyanúgy feszít,mint elsőnek. és tök jó,h érzem,h feszít és megölt.
2013. jún. 10. 15:34
 20/23 anonim válasza:
91%

szerintem

elsőnek lovaglásba hatoljon be,kevésbé fáj semmi bajod nem lesz mert 1perc alatt rá ülsz a péniszre és 1percig fáj és el mulik .!:)!

2013. aug. 5. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!