16 szűz fiu vagyok és valamiért félek az elsőtől. Melyik az a póz, amelyikben lehet pihenni? Szóval, hogy egy kicsit lassítani a tempón. És a 17 cm-es pénisz megfelelő?
Figyelt kérdés
help2009. febr. 12. 20:56
1/5 anonim válasza:
Haver, eddig mindenki túlélte az elsőt. Nyugi már.
2/5 anonim válasza:
Ne félj, nem fog elnyelni :D
17 cm bőven jó. (sőt, akadhat lány, akinek ez már hosszában sok is lesz)
Én, ha kicsit elfáradok, akkor a hátamra fekszek, fölém a lány négykézláb, de nem lovagol, hanem én mozgok. Úgy nem fárasztó. De ha jó, akkor ígyse fogod érezni, hogy fáradsz, max másnap az izomláz :D
Mindenesetre ha nem akarsz kudarcot, akkor ne parázz, mert az okozhatja a legnagyobb bajt.
3/5 anonim válasza:
irigyellek öcsiém
ne péniszezz, a fiúknak farkuk van
vállald már magad
nyomasd a csajt
4/5 anonim válasza:
Nekem 17 sok lenne, kivéve ha nagyon felizgat a pasi. Szóval tényleg figyelj oda a csajra, és minden rendben lesz. Pihenős póz lehet bármelyik, missziósban megállva és csókolózva, lovaglóban megkéred hogy lassítson, kutyában a hátára hajolsz kicsit, a gerince mentén csókolgatod, satöbbi. Fizikai fáradtság esetén bízd magad a lányra :)
5/5 anonim válasza:
Először is ez nagyon aranyos:)
Hogy fél a pasi az első együttléttől!
Másodszor, a 17 cm farok nem gyenge szóval ne szégyeld.
Am meg szex közbe nem érzed a fáradtságot,max ha már elmentél és eldőltetek!!
Sok sikert az elsőhöz,majd a többihez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!