Van még más is, aki ennyire szenved mint én?
21 éves szűz fiú vagyok és eddig is nehezen bírtam, hogy nincs egy lány, akivel szeretjük egymást, de nem csak az a hiány kínoz, hanem a testi szexuális vágy hiánya is.
Nem bírom már ki naponta 2-3-szor is kirázom a gyíkot, de ez sem csillapítja étvágyamat. :(
A másik pedig a lelki kapcsolat hiánya egy csodás, vonzó lányhoz.
prosti ! vagy ha erkölcstelennek tartod, menj le egy diszkóba, fizess pár kört egy könnyen kaphatónak tűnő csajnak, + táncolj is vele egyet ami lehet béna is úgyse látja már rendesen = profit
(az 1. olcsóbb amúgy meg kevesebb munka)
motoros srác, te aztán nagy GYK kocka vagy mint én is!! :D
F18
Egyébként meg személyiségfejlesztés, Pua könyvek, aztán hajrá! Szocializálódj, igyál alkoholt, próbálkozz neten is!
te magad vagy egy gyík...
képzeld énis szüz voltam 21 évesen még, és barátnőm se volt soha. én is vágytam erre az egészre, csak nem itt siránkoztam hogy milyen rossz nekem, hanem éltem az életem normálisan és próbáltam nyitott szemmel járni és észrevenni a lehetőségeket, ismerkedni ahogy sikerül. és hát valahogy csak összejött, ahogy nem is számitottam rá...
ugyhogy gyökér vagy, ennnnnyi
Ki mondta, hogy nem próbálkoztam már élőben és neten is egyaránt?!
Képzeld még le is égettem magam, szólítottam le lányokat, pedig majd beszartam úgy féltem mégis megtettem, de persze lekoptattak egyből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!