Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szégyen 31 éves ffinek szűznek...

Szégyen 31 éves ffinek szűznek lenni?

Figyelt kérdés
2011. okt. 6. 02:35
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
29%
Válaszoltam, és még hozzá eszem, hogy tartom a véleményem. Nem ciki, de kudarc. Saját magad mondasz le a boldogságról mert olyan régen csak negatív ingerek érnek, hogy már megszoktad, és otthonossá vált a rossz élet. Rávenni nem tudlak csak tanácsolom, hogy minden erőddel legyél azon, hogy felépíts egy szép életet magadnak. Én is azt teszem és semmi más nem tart életben, kizárólag ez.
2011. okt. 6. 20:39
 42/47 anonim ***** válasza:
43%

Ezt a problémádat az orvosoddal is megbeszélted már?Vagy egyáltalán jártál dokihoz?

Sajnálom, ,hogy az eddigi életed nem lehetett a leg tökéleteseb,,hídd el mindenki szív valamivel...

És semmitevéssel te sem töltheted el az idődet!!!Legalább tényleg tegyél félre lóvét egy prostira!Társkeresőre is nyugodtan regizzél fel...Tudom nem szeretnél szenvedni,de bizonyos dolgokat nem kellene kihagynod az életedből.pl:ne felejtsél el élni!!!!

És mégvalami,az összes nő nem mind keserű,nem mind bántó szándékkal akar ismerkedni,lehet hogy a nagyja "ribi" de ,megengedhetnél magadnak egy kis élvezetet...És nemfeltétlen a sexre gondolok...

Ha senkinek a tanácsát nem fogadod el és nem véled helyesnek akkor kérlek menj el agyturkászhoz!!!!!lehet hogy segíteni nem tud ,de legalább a helyes útra tudna terelni...

Mindenjót kívánok Neked!

Üdv!

2011. okt. 6. 20:53
 43/47 anonim ***** válasza:
71%
Ha nem akarsz prostihoz menni hát halj meg szűzen, a világ észre sem fogja venni :)
2011. okt. 7. 02:15
 44/47 anonim válasza:
28%
Vedd elő a gumibabádat vagy a PRÓBABABÁT és ba,szogasd azt, és hátha a húgod benyit, lebuksz és olyan jól elmagyárázod neki a szitut, hogy megsajnál és lecidázza a p.csödet.
2011. okt. 7. 23:10
 45/47 anonim ***** válasza:
Kamu kérdés...
2011. okt. 9. 01:59
 46/47 anonim válasza:
Szerintem nézőpont kérdése, hogy szégyen-e vagy sem. Ha azért vagy szűz, mert nem tudtál nőt fogni magadnak bő 10 év alatt akkor igen, ha az igazira vársz akkor nem, az inkább becsülendő. De szerintem hülyeség ennyi ideig várni. Fizess érte és veszítsd el... gondold el miből maradtál ki több mint 10 évig.
2011. okt. 9. 19:38
 47/47 anonim ***** válasza:
nem az, én 38 vagyok
2020. ápr. 22. 05:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!