Szégyen 31 éves ffinek szűznek lenni?
Nem regizek sehova most és később sem!
Mivel nem akarok senkit sem , én csak a kérdésemre voltam kíváncsi , hogy mi lesz rá a reagálás.
Tudom magamról ,hogy elég unalmas és szánalmas az életem ezért nincs is mit felraknom magamról egy társkereső oldalra.
Azt hiszem félreértettétek a kérdést.
Nem arra vagyok kíváncsi hogyan változtassak hanem hogy miként fogtok hozzáállni a kérdésemhez.
Azt jó látni , hogy többen komolyabban akartak segíteni, ezt KÖSZÖNÖM NEKIK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem akarod senkinek sem elrontani az életét (nőnek) mert tudod magadról, hogy egy vírus vagy, egy unalmas vírus?
B+!!!!!!!! DEHOGY IS! Mindenkiben van valami értékes, meg egy 30 körüli nőnek nem kellenek adrenalinnal teli élmények, azok egy nyugodt szerető családot akarnak! Kezdj bele a személyiségfejlesztésbe amiket leírtam! Tudom mit érzel...! Nekem könnyebb volt kijönnöm ebből az érzésből mert még 18 éves fiatal vagyok, neked hosszabb lesz az út, de sikerülni fog! A Titok c. filmet nézd meg! Csak azt az egy filmet megnézed, és megváltozhat az életed, ha mindent úgy csinálsz amit ott elmondanak benne!
LÉGY SZÍVES HAGYJ MÁR EZZEL AZ ÁLTALÁNOS HALANDZSA DUMÁVAL, HOGY BENNED IS VAN VALAMI JÓ.
A TITOK FILM SEM ÉRDEKEL MERT NINCS SZÁNDÉKOMBAN VÁLTOZTATNI
AZ ELŐZŐBEN LEÍRTAK MIATT.
HA NEM ÉRTED FUSS RAJTUK ÁT ISMÉT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!