Szégyen 31 éves ffinek szűznek lenni?
Kis bátorság és összejön az, nyilván Te sem vagy semmivel kevesebb másnál, szóval hajrá.
Am. A Don Garcia nekem súlyosan férfi névnek tűnik, szal a szüzesség elvesztő jelölteknek mondom, nem biztos az h. vele akarjátok az elsőt :D :D :D
anyám :D ne gerjedjetek rá egy névre mert lehet ő a nagyanyám :D
Am én 18f vagyok szűz (legalább már csókszűz nem), de 20 évesen elqvázom, eldöntöttem, utána is próbálkozok nem adom fel de ha addig semmi se lesz elqvázom. Elég szociális vagyok csak mindeni leretardoz, lehülyéz, pedig csak mindent elfelejtek, és álmodozás miatt nem figyelek (3at találhattok miről szoktam álmodozni)
Nah szal emiatt jól elvették az önbecsülésemet az emberek, de hála a személyiségfejlesztőknek már jobb a helyzet sokkal!
31 évesen szűz? Jah menj el qvázni de gyorsan! 20 000ft-ért kefélhetsz! Valszeg kocka lehetsz. Mivel kockulsz animével vagy wow esetleg CS-vel?:D
Prostihoz soha nem fogok menni akkor inkább maradjon így a helyzet!!!
Kezdjem el most?
a kortársaimhoz képest kb. 10-15 évvel le vagyok maradva.
Most kezdjek el kapkodni?
Ha nő lennék én sem állnék szóba egy ilyen emberrel mert azt gondolnám vele valami gáz lehet.
Ezenkívül nem vagyok sem vonzó, sem különösebben intelligens arra meg nincs szükségem , hogy kapufát kapjak!!!!
Az önmegtartóztatással nincs gond mert nem tudom milyen is lehet a szex.
Szóval így ezt sokkal könnyebb elviselni mintha lett volna valakim is bármikor mert nem tudom mit hagyok ki.
Amit nem kóstoltál annak a hiányát nem érzed és nem hiányzik.
A legjobb megoldás talán ezt a kérdést magamtól elhessegetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!