Lányok! Nálatok tényleg nincs esélye egy fiúnak csak, mert alacsony, vékony? Egyből el kell utasítani csak, mert nem vagyok magas vagy nagy hústömeg? Miért nem adtok esélyt sem az ismerkedésre, mióta számít a külső ennyire a csajoknál?
Akkor eddig mennyivel ismerkedtél? Amúgy ez nem igaz, hogy egyik sem akart tőled valamit hosszútávra.
Mert itt valami nagyon hibádzik. Azért ne mond már..Olyan pasikat látok néha amelyik csúnyácskább vékonyabb és még is van csinos barátnője. Vagy olyat aki sörhasú, kicsit hájas, de még neki is van barátnője. Mindig van valami ami a másik külsejében vagy belső világában megfogja az illetőt, akármivel, de van.
Akkor nem értem mi a hiba. Discoba ismerkedsz? Vagy hol? Mert ha discoban akkor nem csodálkozom,hogy ott nem találsz normálisat.
Arra már én is rájöttem, hogy bulihelyeken nem lehet normális lányt találni, azok még bunkóbbak, mint utcán, bevásárlóközpontokban, ahol mostanság próbálkozom.
Csak hát nem tudok elég laza lenni és biztos érzik, hogy erőltetett az ismerkedés és inkább azt mondták eddig többnyire, hogy foglaltak vagy gyorsan elfutottak szó szerint, ami elég megalázó és rossz érzés nekem, aki egyáltalán nem egy gonosz, szörnyeteg, ha megismernének, adnának esélyt megtudhatnák, hogy milyen érzelmes, törődő és kedves fiú vagyok.
De nem adnak esélyt sem, lekoptatnak vagy érzem, hogy nem érdeklődnek irántam, így én lépek le, mielőtt még kínosabb lenne a helyzet. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!