Lányok! Nálatok tényleg nincs esélye egy fiúnak csak, mert alacsony, vékony? Egyből el kell utasítani csak, mert nem vagyok magas vagy nagy hústömeg? Miért nem adtok esélyt sem az ismerkedésre, mióta számít a külső ennyire a csajoknál?
Érdekes csaj vagyok, és én akartam járni egy ilyen sráccal (jó mondjuk ő is, de nem ő nyomult) és össze is jöttünk és még együtt vagyunk, ő sem egy langaléta és vékony de nekem a vékonyság a zsánerem :)
tehát. akkor én valami alien vagyok?
idióta általánosítás.
hát gondolhatod, hogy nem fogok olyan lányra hajtani, akihez nem vonzódom legalább külsőleg
de ezek szerint minden szép lány ilyen silány belül
Ez van. megszoksz vagy megszöksz.
Nem azt mondom,hogy olyanokkal legyél akikhez nem vonzódsz külsőleg mert nyilván nekem is fontos a külső de csak egy pontig. De ha mindig a legszebbekkel akarsz lenni akkor számíts arra, hogy elfognak hajtani. Vannak olyan lányok akik szépek de belsőleg is azok csak ez ritka. Meg ezt nehezebb is megtalálni.
A legtöbbjük ilyen. De ezen nincs mit csodálkozni.
nem azt mondtam, hogy a legszebbekkel!!
hanem, aki tetszik nekem, és sok lány van szerencsére, aki megfog külsőre, vagyis tudok vonzódni hozzá, az más kérdés, hogy oda már nem merek eljutni, hogy leszólítsan és megismerkedjem velük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!