Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok! Nálatok tényleg nincs...

Lányok! Nálatok tényleg nincs esélye egy fiúnak csak, mert alacsony, vékony? Egyből el kell utasítani csak, mert nem vagyok magas vagy nagy hústömeg? Miért nem adtok esélyt sem az ismerkedésre, mióta számít a külső ennyire a csajoknál?

Figyelt kérdés
2011. okt. 4. 20:31
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Látod,látod,most nem a külsőre gondoltam,hanem a belsőre...úgy értem,hogy lehet,hogy azok a lányok a személyiségükben nem passzolnak hozzád...szóval lehet,hogy másik helyeken kéne keresgélned...
2011. okt. 5. 09:15
 22/35 A kérdező kommentje:
Jó, de nem adnak még esélyt sem, hogy megismerjem őket belsőre, megszólítom és egyből jön, hogy foglalt vagyok, meg csak nevetnek rajtam egy idő után meg leráznak.
2011. okt. 5. 13:15
 23/35 anonim ***** válasza:
Milyen lányoknál ismerkedsz te?
2011. okt. 5. 13:19
 24/35 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de annyi biztos, hogy eddig nem volt szerencsém a csajozásban. :/
2011. okt. 5. 13:23
 25/35 anonim ***** válasza:

Érdekes csaj vagyok, és én akartam járni egy ilyen sráccal (jó mondjuk ő is, de nem ő nyomult) és össze is jöttünk és még együtt vagyunk, ő sem egy langaléta és vékony de nekem a vékonyság a zsánerem :)

tehát. akkor én valami alien vagyok?

idióta általánosítás.

2011. okt. 5. 18:20
 26/35 A kérdező kommentje:
Akkor alieneket kell keresnem ezek szerint, vagy valami szerelmi mágia kell most már ide, mert totál nem értem engem miért kerülnek el a szép, kedves lányok. :D
2011. okt. 5. 20:34
 27/35 anonim ***** válasza:
Mert nyilván azokkal szeretnél lenni akik szépek ugyan de beképzeltek. És valamiért őket vonzod be, bár ha őket keresed akkor ne csodálkozz, ha sok olyannal fogsz összefutni amelyik elhajt ,mert legtöbbjük beképzelt.
2011. okt. 5. 21:10
 28/35 A kérdező kommentje:

hát gondolhatod, hogy nem fogok olyan lányra hajtani, akihez nem vonzódom legalább külsőleg

de ezek szerint minden szép lány ilyen silány belül

2011. okt. 5. 22:05
 29/35 anonim ***** válasza:

Ez van. megszoksz vagy megszöksz.

Nem azt mondom,hogy olyanokkal legyél akikhez nem vonzódsz külsőleg mert nyilván nekem is fontos a külső de csak egy pontig. De ha mindig a legszebbekkel akarsz lenni akkor számíts arra, hogy elfognak hajtani. Vannak olyan lányok akik szépek de belsőleg is azok csak ez ritka. Meg ezt nehezebb is megtalálni.

A legtöbbjük ilyen. De ezen nincs mit csodálkozni.

2011. okt. 6. 10:08
 30/35 A kérdező kommentje:

nem azt mondtam, hogy a legszebbekkel!!

hanem, aki tetszik nekem, és sok lány van szerencsére, aki megfog külsőre, vagyis tudok vonzódni hozzá, az más kérdés, hogy oda már nem merek eljutni, hogy leszólítsan és megismerkedjem velük

2011. okt. 6. 15:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!