Lányok! Nálatok tényleg nincs esélye egy fiúnak csak,
mert alacsony, vékony? Egyből el kell utasítani csak,
mert nem vagyok magas vagy nagy hústömeg? Miért nem adtok
esélyt sem az ismerkedésre, mióta számít a külső
ennyire a csajoknál?
Nem az a lényeg, hogy nincs önbizalma. Hanem annyira negatív, hogy ez már megérződik rajta. Sőt, már azt érezni lehet, hogy mindenhez rosszul áll hozzá. Az az ember aki jobban el van mélyülve ilyen téren, megérzi, nem kérdezi meg egyik sem mondja, de ÉRZI és már taszítja azt a bizonyos embert a másiktól. ezt nevezik amúgy kisugárzásnak is egyben. De erről is lehetne sokat írni még, mert nem mindig egyértelmű.
2011. okt. 4. 20:46
Ha nálam magasabb lennél még ezzel a centiddel is nem zavarna. Lényeg, hogy magasabb legyél nálam.
2011. okt. 4. 20:47
Nem számít a külső: barátságnál. De egy kapcsolatban már olyat választok, akinek a testének is szeretem minden porcikáját. Én is 165 vagyok, de nekem fontos, hogy a fiú legyen a magasabb. (elég pár centivel) Nálam még az is fontos, hogy ne legyen túl 'vézna', ha fogalmazhatok így. Szóval ismerkedni szívesen ismerkednék egy ilyen fiúval, de komoly párkapcsolat nálam kizárt lenne. Szerintem az, hogy érzelmes vagy, egyáltalán nem gond. Legalábbis normális, szeretetre vágyó lánynál biztos hogy nem gond. Írtad, hogy nálad alacsonyabbakkal próbálkozol, ez jó, hiszen a legtöbb lánynak csak annyi a lényeg, hogy nála magasabb legyen a fiú. Majd találsz valakit, ne add fel! :)
2011. okt. 4. 20:59
14/35 A kérdező kommentje:
Nem mondanám jónak, mert elég sokkal kevesebb a választék emiatt.
Kár, hogy nem vagyok legalább 175cm magas.
Könyörgöm ne hogy hízz! Inkább izmosíts, sportolj, de ezt se vidd túlzásba. Én inkább örülnék egy vékonyabbnak, mint egy dagadt disznónak. Magas pasik meg nem tetszenek, max 15cmel legyen magasabb. 167cm vagyok.
20/l
2011. okt. 4. 21:10
gyorieto578!
De nagy a szád! Azért megengednék egy próbálkozást, sokat tanultam verekedésből, jó a kondim is. (Csak ha most épp nem jutna eszedbe egy nő sem, aki legyűrhetne téged, gondolj a női súlyemelőkre, stb.)
2011. okt. 4. 21:14
"hát,nekem nincs mit egyek,vézna vagyok,és?kiütlek egy ütésből aztakkor nemfogsz véznázni.-.-"
És ennek most mi értelme? Vézna, vékony, gebe mindegyik ugyanazt jelenti, a válaszadó meg nem gúnyolódott, az írásából nem ez jött le.
2011. okt. 4. 21:15
18/35 A kérdező kommentje:
A kérdésemre válaszoljatok, köszi!
Én nem csak a külseje miatt szerettem bele a páromba,hanem mert olyan dumája van...bárkivel elbeszélget bármiről és bármikor meg tud nevettetni engem,ha vele vagyok,mindig jól érzem magam...ő olyan elbűvölő személyiség...szóval ezzel azt akarom mondani,hogy nem mindenkinek a külső a legfontosabb,persze,azt látod először,de ha megvan a kellő önbizalmad és kisugárzásod,akkor megkaphatod a csajt,aki tetszik neked.Egyébként milyen csajok jönnek be neked?Nem lehet,hogy másfajta lányokkal kéne ismerkedned?
2011. okt. 4. 23:09
20/35 A kérdező kommentje:
alacsonyabb,vékonyabb, karcsú lányok jönnek be
Kapcsolódó kérdések: