A legelső szexben lehetséges a terhesség?
Figyelt kérdés
2011. okt. 1. 20:09
11/13 anonim válasza:
8.os vagyok és az én bioszkönyvembe az van írva h lehet terhes a csaj az elsö sextöl is.
12/13 anonim válasza:
Igen, ha nem védekeztek, mindenképp, a szűzhártya nem egyenlő a gumival. Nekem még olyat is mondtak a tanárok, hogy akkor készül fel a test a legjobban a teherbeesésre, szóval még nagyobb is az esély rá, de olvass utána....
Használjatok gumit!!! Ha szűz vagy, mást nem ajánlatos, bogyót még ne szedj, csak ha muszáj, a többi meg nem neked való/nem biztonságos.
13/13 anonim válasza:
Ha odafigyeltél volna biológia órán és arra a rengeteg kis tinire akik az első aktus után már mennek elvetetni az első gyermeküket, akkor szerintem egyértelmű a válasz, hogy IGEN!!! Nem ciki megkérdezni ezekről a dolgokról megkérdezni a szüleidet, testvéredet vagy akár a nagyszülőket. Tulajdon képen az sokkalta nagyobb égés amikor az első aktushoz úgy áll hozzá valaki, hogy nem informálódott róla valaki. Sőt nem is égés hanem iszonyatosan nagy felelőtlenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!