Hogyan "dobhatnám fel" az önkielégítést?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A helyzet az ,hogy már eléggé unom a maszturbációt (lány vagyok), pedig próbáltam már ki új pózokat is..néha már annyira unalmas ,hogy elmegytőle teljesen a kedvem:/ Mivel újíthatnám egy kicsit? Légyszíves csak normális válaszokat! Nem érdekelnek a poénok.Előre is köszönöm a segítő válaszokat:)2011. szept. 30. 17:59
21/30 anonim válasza:
pedomacival, hiszen nem számít a korkülönbség ha szerelmes vagy
22/30 anonim válasza:
seprünyél, banán, uborka....
odateszed a kismacskát hogy nyalogassa. :)
23/30 anonim válasza:
kézi masszírozógép.. akár ruhán keresztül is, egy óra alatt 20x... tapasztalat ;) 17 éves koromig így csináltam..
24/30 anonim válasza:
Rotációs-kapa te luvnya!!!! Takarodj a szobádba Polly-Pocketezni!
25/30 anonim válasza:
Kész a házi feladat? Kis pisis.
26/30 anonim válasza:
Hülyék vagytok!
A 12-13 éves lányok többsége maszturbál rendszeresen (én is)
ez miért lenne baj?
Kedves kérdező én úgy szoktam, hogy a zuhanyrózsát a gátra, illetve a popsimhoz irányítom és kézzel dörzsölöm a csiklót.
Tuti a 2-3 orgazmus:)
27/30 anonim válasza:
Nagyon sok mindent kipróbáltam a szexben! Azt gondolom, hogy újat nehéz lehetne mutatni, de hogy 13 évesen unja valaki a dolgot és azon agyal, hogyan lehetne feldobni, az nekem is kicsit új és meglepő!
Drága kérdező! Mi lesz veled 40 éves korodban? Hiszen szeretkezni, bár sokféleképpen lehet, hogy egy élet minden napjára jusson valami újdonság, az akkor sem jön össze!
29/30 anonim válasza:
vegyél egy műfaszt, de valami bőrhatásút, ha azt is unod vegyél nagyobbat. ha nincs rá pénzed, vegyél egy uborkát, húzz rá egy gumit, abból van sokféle, bőrhatású, bordázott stb. esetleg közben próbáld az ánuszod is ingerelni
30/30 anonim válasza:
ánusz=végbélnyílás, az olyan mintha még egy csiklód lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!