Hogyan "dobhatnám fel" az önkielégítést?
A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 18:07
Egyetértek. Nem kötelező a maszturbálás. Az ember akkor csinálja, ha kedve van hozzá. Ha nincs kedved, ne csináld. Hidd el rövid időn belül megjön a kedved újra!
Azt a mindenit :D
Szerintem nézz körbe, keress egy normális srácot, szeressétek egymást és lehet részed egy romantikus szeretkezésben és nem kell mindig ilyeneket csinálni illetve lehet mellette, de csak néha és ne a srác előtt :D
Komolyan mondom hova jutott a "női" társadalom?Na ezért nem találok én normális csajt hiába keresek.
De miért ne a srác előtt?
Komolyan mondom, hová jutott ez a férfi társadalom, hogy azt gondolják, ha a csaj előttük masztizik azt utálják, mert azt hiszik kevés nekik a farkuk. :D
De egyébként se fiút akar, hanem masztizni, ezt olyan nehéz megérteni?
"Komolyan mondom hova jutott a "női" társadalom?Na ezért nem találok én normális csajt hiába keresek."
Ezt most komolyan mondtad?:D Mi az hogy hova jutott a női társadalom?komolyan úgy beszélsz, mint ha az már a legalja lenne ha egy nő/lány önkielégíti magát.
Ja és köszönöm kedves utolsó, tényleg nem fiú kell. Most jól érzem magam szingliként elegem van a srácokból:D
Nem akarnád kipróbálni egy másik lánnyal a szexe, ha eleged van a srácokból. :)
19/L
hány éves vagy és biztos nem egy 40 éves transzi wow függö?
ha biztos akkor probáld meg több ujjal én nemtom az mér jó én még csak a farkammal juttattam a csúcsra a barinőmet
17/f
Küldj egy privát üzit, beszélgessünk... :D
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!