Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan "dobhatnám fel" az...

Hogyan "dobhatnám fel" az önkielégítést?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A helyzet az ,hogy már eléggé unom a maszturbációt (lány vagyok), pedig próbáltam már ki új pózokat is..néha már annyira unalmas ,hogy elmegytőle teljesen a kedvem:/ Mivel újíthatnám egy kicsit? Légyszíves csak normális válaszokat! Nem érdekelnek a poénok.Előre is köszönöm a segítő válaszokat:)
2011. szept. 30. 17:59
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
74%

A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 18:07

Egyetértek. Nem kötelező a maszturbálás. Az ember akkor csinálja, ha kedve van hozzá. Ha nincs kedved, ne csináld. Hidd el rövid időn belül megjön a kedved újra!

2011. okt. 1. 20:16
 12/30 anonim válasza:
47%

Azt a mindenit :D

Szerintem nézz körbe, keress egy normális srácot, szeressétek egymást és lehet részed egy romantikus szeretkezésben és nem kell mindig ilyeneket csinálni illetve lehet mellette, de csak néha és ne a srác előtt :D

Komolyan mondom hova jutott a "női" társadalom?Na ezért nem találok én normális csajt hiába keresek.

2011. okt. 2. 16:56
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

De miért ne a srác előtt?

Komolyan mondom, hová jutott ez a férfi társadalom, hogy azt gondolják, ha a csaj előttük masztizik azt utálják, mert azt hiszik kevés nekik a farkuk. :D

De egyébként se fiút akar, hanem masztizni, ezt olyan nehéz megérteni?

2011. okt. 2. 18:13
 14/30 A kérdező kommentje:

"Komolyan mondom hova jutott a "női" társadalom?Na ezért nem találok én normális csajt hiába keresek."

Ezt most komolyan mondtad?:D Mi az hogy hova jutott a női társadalom?komolyan úgy beszélsz, mint ha az már a legalja lenne ha egy nő/lány önkielégíti magát.

Ja és köszönöm kedves utolsó, tényleg nem fiú kell. Most jól érzem magam szingliként elegem van a srácokból:D

2011. okt. 4. 18:01
 15/30 anonim válasza:

Nem akarnád kipróbálni egy másik lánnyal a szexe, ha eleged van a srácokból. :)

19/L

2011. okt. 5. 18:11
 16/30 anonim válasza:

*

szexet

2011. okt. 5. 18:12
 17/30 anonim válasza:

hány éves vagy és biztos nem egy 40 éves transzi wow függö?

ha biztos akkor probáld meg több ujjal én nemtom az mér jó én még csak a farkammal juttattam a csúcsra a barinőmet

17/f

2011. okt. 5. 18:14
 18/30 anonim ***** válasza:
elektromos fogkefe ?
2011. okt. 5. 18:21
 19/30 A kérdező kommentje:
13 vagyok.14 leszek ebben a hónapban." ujjal már fáj az ujjazás szóval..:/ az nem..elektromos fogkefével meg próbáltam már:)
2011. okt. 5. 18:26
 20/30 anonim ***** válasza:

Küldj egy privát üzit, beszélgessünk... :D

14/F

2011. okt. 5. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!