Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok! Hogyan szakítsam át a...

Lányok! Hogyan szakítsam át a barátnőm szűzhártyáját? Hirtelen mozdulattal vagy lassan fokozatosan? Melyik módszerrel lenne fájdalom mentesebb?

Figyelt kérdés

Én már voltam lánnyal csak még szűz lánnyal nem volt dolgom és nem tudom hogyan lenne neki jobb ha hirtelen csinálnám vagy lassan?

Mert ha foghúzásból indulok ki akkor ha azt lassan húznák akkor jobban fájna mint amikor hirtelen mozdulattal...

Hülyeségektől légyszi kíméljetek,komoly válaszokat kérnék ha lehet...köszönöm!

2011. szept. 28. 15:15
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
0%
Szerintem mindenképp úgy csináld hogy húzd fel apád 47-es túrabakancsát és egy határozott mozdulattal térdig b@szd bele a lábad a lyukába...hidd el még élvezni is fogja a kicsike ;)
2012. jan. 6. 00:48
 22/22 anonim ***** válasza:
Szia én egy 18 éves lány vagyok. Szűz vagyok. a barátommal próbálkoztunk már lassan de fájt és leállítottam. A hirtelennel még nem.. Mert attól nagyon tartó mi van ha valami bajt csinál, olyat h esetleg nőgyógyászati műtétet kell rajtam végezni. Nagyon parázok ettől az egész szexualitástól. :(
2012. jún. 14. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!