Lányok! Hogyan szakítsam át a barátnőm szűzhártyáját? Hirtelen mozdulattal vagy lassan fokozatosan? Melyik módszerrel lenne fájdalom mentesebb?
Én már voltam lánnyal csak még szűz lánnyal nem volt dolgom és nem tudom hogyan lenne neki jobb ha hirtelen csinálnám vagy lassan?
Mert ha foghúzásból indulok ki akkor ha azt lassan húznák akkor jobban fájna mint amikor hirtelen mozdulattal...
Hülyeségektől légyszi kíméljetek,komoly válaszokat kérnék ha lehet...köszönöm!
A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:28
Köszi a válaszokat mindenkinek!
Hol tudnék ilyen videókat megnézni amúgy?Tudnál linkelni nekem ha megkérlek?köszi
Mikor a párommal először voltunk együtt, akkor nekem annyira fájt, pedig óvatos volt, hogy először abbahagytuk, és hanyagoltuk a dolgot. Másnap meg még egyszer. De mindenképp az óvatos verzió a jobb szerintem, nem na durr bele. Az szörnyű.
Persze, a felizgatás, az okés, meg hogy eleinte gyengéden, szelíden, és figyeld a lányt, és kérdezd, hogy jó-e, mehetsz-e még, hagyjátok-e abba, és amikor Ő azt mondja, hogy jó, és mehetsz még, akkor erőteljesebben is nekifeszülhetsz, és benn is vagy.
Amúgy meg nem mindenkinek olyan erős a szűz hártyája, és vannak, akiknek egyáltalán nem fájdalmas már az első sem, talán a barátnőd is így lesz vele, reméljük.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:26
Idiota ez valóban normális válasz.....
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:35
Már egyszer próbáltam neki csak így finoman és hát az övé nagyon erős,mintha valami gumiból lenne...:),nem lesz egyszerű dolgunk.....mert nagyon erős neki ahogy kitapogattam már.
na különbség köztünk, hogy én még csak egy lánnyal voltam, viszont hasonló hogy neki is nagyon erős volt a szüzhártyája :) és csak sokadjára sikerült, akkor is kvázi véletlenül, és fura módon hátulról... szemből sehogyse. szóval masszírozgasd a hátát, és egyszercsak meglesz :) az segít neki is hogy ellazuljon, és észre se fogja venni :) csak amikor már bennvagy :)
de mindenképp finoman! egy csajnak ha fáj az első, a világból kiszaladhat, és soha többé nemakar majd, legalábbis nagyon sokáig, még csak gondolni se arra hogy oda bárki bármit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!