Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 15 éves vagyok és még szűz a...

15 éves vagyok és még szűz a barátom már 18 már lassan fél éve járunk és ő már szeretne lefeküdni velem de én félek egy kicsit van okom rá?

Figyelt kérdés
2011. szept. 28. 14:57
1 2
 11/18 anonim válasza:
100%
én 17 éves voltam mikor elvesztettema szüzességem és nem bántam meg mert életem szerlme volt aki elvette a szüzességem ö volt az első az életembe és azóta is együtt vagyunk már a férjem egy éve vagyunk együtt
2011. okt. 21. 14:06
 12/18 anonim ***** válasza:
46%
sztem még fiatal vagy csak sexelni akar -ha az vmegvan- aztán dob...
2011. okt. 21. 15:20
 13/18 anonim ***** válasza:
ha szeret akkor vár rág amig úgy érzed felkészültél rá. ne hamarkodd el, hidd el megbánod.
2011. okt. 21. 17:24
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem a tapasztaltság tesz jóvá az ágyban egy lányt, hanem a szerelem és a vágy!

Ha izzik benned a vágy és a szerelem, akkor jó leszel az ágyban, ha pedig csak kényszerből mész bele, akkor meg nem leszel jó! Ez a tapasztalatom!Voltam olyan szűz lánnyal, aki elvarázsolt és olyan tapasztalt asszonnyal, aki azt sem tudta szerintem, hogy mire való a szex!

2011. okt. 21. 19:44
 15/18 anonim ***** válasza:
ne halgas ezekre a b*lfaszokra ha te ugy érzed hogy le akarsz feküdni vele akkor nyugodtan nem a kor számit hanem amit érzel
2011. okt. 22. 15:19
 16/18 anonim ***** válasza:

én is 15 voltam a barátom 18 tapasztaltabb mint én, 4 hónap után feküdtem le vele, és másfél évig voltunk együtt.

:)

2011. okt. 22. 17:26
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Van, mert fiatal vagy ehhez, nem csoda, hogy nem akarod. Egy kislany nem tud olyan teljeskörű testi-lelki vágyat érezni, mint egy felnőtt nő, hogy szőröstül-bőröstül magadba akarja olvasztani a masikat. Ehhez még kell min. 10 év érés a testednek és a személyiségednek. ;) És mélyebb kapcsolat.
2011. nov. 24. 03:18
 18/18 anonim ***** válasza:
Van, mert fiatal vagy ehhez, nem csoda, hogy nem akarod. Egy kislany nem tud olyan teljeskörű testi-lelki vágyat érezni, mint egy felnőtt nő, hogy szőröstül-bőröstül magába akarja olvasztani a masikat. Ehhez még kell min. 10 év érés a testednek és a személyiségednek. ;) És mélyebb kapcsolat.
2011. nov. 24. 03:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!