Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lefeküdtem a barátommal (szűz...

Lefeküdtem a barátommal (szűz voltam), másnap kicsit megjött. De ebbe a hónapban már volt menstruációm! Terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Nyugtassatok meg:( őszinte választ :( Ha igen akkor még van esély valami esemény utáni tablettával? Vagy ez csak azért van mert elvesztettem a szüzességem?
2008. márc. 12. 22:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Sztem ez nem menstruáció, csak azért van egy kis vérzés, mert előtte vesztetted el.

Hogy terhes vagy-e azt nem tudom. Védekeztetek? A ciklus melyik részén történt a szex?

2008. márc. 12. 22:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha védekeztél, akkor nem vagy terhes.

Ha nem védekeztél, akkor lehetsz terhes, de miért is nem tetted?

az esemény utánit 72 órával az aktus után még beveheted, ha feliratod nődokival, utána csak a remény marad...

2008. márc. 13. 08:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez azért van, mert elvesztetted a szüzességedet! Ha védekeztetek, akkor nem lehetsz terhes! Ha meg nem, akkor imádkozz és máskor használjatok gumit!
2008. márc. 13. 17:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Hány éves is vagy?? már ne haragudj meg de szerintem gőzöd sincs róla miről szól a szex.. Neked nem megjött hanem valszeg azért vérzett mert átszakadt a szűzhártyád! Terhes csak akkor lehetsz ha nem védekeztetek!
2008. márc. 14. 13:57
 5/6 anonim válasza:

egyet értek az előttem szólóval. Ha bárminemű kétsged van, nézz utána a neten, mielőtt önmagad lejáratóan ovodás kérdéseket teszel fel. Miért nem egy dokitól kérdezed meg vmi patika fórumon??

Ha most azt mondjuk : terhes vagy! Elhiszed és elkezdessz kiskabátokat kötni?

Nézz utána, mik a terhesség jellemző tünetei! A vérzés pont a vetélés tünete, de mielőtt továbbkombinálod, h terhes voltál majd elvetéltél... NINCS BAJOD, beszéld meg a cuccos anyucival!

2008. márc. 16. 22:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Mellesleg, ha megjött, akkor hogy lehetnél terhes??? :D:D Már ne haragudj, de a terhességet az szokta jelezni, ha nem jön meg... Amúgy pedig igen, valószínűleg azért véreztél, mert átszakadt a szűzhártyád! Szóval, ha védekeztetek, akkor nem lehetsz terhes! Nyugi!
2008. márc. 25. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!