Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátommal pettingeltünk,...

A barátommal pettingeltünk, de én még szűz vagyok. Nem jött meg a menstruációm 5 napja. Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
2007. aug. 30. 23:04
 1/4 anonim válasza:
100%
Hááát. Atól függ hogy a pénisze hozzádért e egy kicsit is..Mert ha igen van némi esély de nem sok.És attól is függ hogy mit csináltatok. Szerintem ne aggódj mert nagyon kicsi az esélye hogy kézzel vagy bármilyen úton felkerül a sperma. Ha nagyon aggódsz és még egypár napig nem jön meg, a biztonság kedvéért vehetsz tesztet. Ezek 99,9%-osak és kiderül h terhes vagy-e. De még egyszer mondom, hogy szerintem nincs nagy baj.
2007. aug. 31. 08:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés, hogy mióta menstruálsz? Mert ha nem olyan régen akkor az is lehet, hogy egy ideig kimarad? De igen kicsi az esély, hogy terhes vagy!
2007. szept. 1. 07:30
 3/4 anonim válasza:
100%
Ha a "pettingelés" elment odáig hogy a barátod nemi szerve bejutott a Te hüvelyedbe, akkor van rá esély, mert a férfiak előváladéka már tartalmazhat spermiumot. De ha a hüvelyed közelében se volt, akkor a terhesség kizárt, más oka van hogy késik a menstruáció.
2007. szept. 18. 15:25
 4/4 anonim válasza:
100%
nem kel ahoz feltétlenül behatolnia a barátodnak h teherbe ess ha már vhogy kéz által a hüvelybe jut a sperma akkor már lehetséges h terhes vagy de nem tom h meddig mentetek el a petting során igy nehéz ezt megmondani ha nagyon izgulsz menj orvoshoz vagy vegyél egy tesztet
2007. okt. 26. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!