Nagyon visszahúzódó vagyok, és ennyi idősen már nem merek komoly kapcsolatot kezdeményezni, mert félek, hogy kiröhögnek, hogy szűz vagyok. Szerintetek ez gáz ennyi idősen? 21F
Figyelt kérdés
Ha esetleg úgy érzi valaki, írjon!! Nem vagyok ronda, meg kövér sem. Sportolok..2011. szept. 27. 20:56
21/22 anonim válasza:
Semmi nem gáz, csak Te érzed így, mert a világ ezt diktálja. Mindenkinél máskor jön el az az idő, amikor megérik erre, ezzel sincs semmi gond. A kérdésedből egyértelműen kiderül, hogy visszahúzódó, félénkebb ember vagy, én is ilyen vagyok. Valamilyen oka biztos van, hogy még nálad sem történt meg a dolog, de ezért ne csak magad okold, sokszor a környezet érte a felelős (saját tapasztalat, nálam főként ez az oka). Bár nincs sok tapasztalatom a párkapcsolatokban, de egy kapcsolatban a legfontosabb a kölcsönös bizalom és a másik félnek a maximális elfogadása úgy ahogy van.
21L
22/22 anonim válasza:
Ráér még. A mai világban már 18 éves korukban elveszik a szüzességüket, utána a gyereket meg eldobják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!