Nagyon visszahúzódó vagyok, és ennyi idősen már nem merek komoly kapcsolatot kezdeményezni, mert félek, hogy kiröhögnek, hogy szűz vagyok. Szerintetek ez gáz ennyi idősen? 21F
"a legtöbbjükkel nem tudom elképzelni az életem"
Nem gondolod tán, hogy akit először megdux, az egyből feleségül is megy hozzád?
Ha nem lesz jó a kapcsolatotok, akkor szétváltok, és kerestek másikat. Időd mint tenger.
Ennyi erővel az anyádkorabeli nővel is kezdhetsz, legalább ő mindent megtanít neked, amit a témában lehet. Ha véletlenül rájön, hogy szűz vagy, azt kedves dolognak fogja tartani. Utána már nagy önbizalommal közeledhetsz a tényleg hozzád valókhoz.
te de gyökér vagy! hogy lennél már 21 évesen gáz ezér? de persze ha te igy érzed, az tényleg gáz! felfogásbeli és önértékelési gondjaid vannak leginkább!
képzeld, 21 évesen lett életemben először barátnőm, és 22 voltam mikor először lefeküdtünk. szerinted hol zavart az ismerkedésnél? sehol... különben nem jött volna össze. és képzeld, még el sem titkoltam, megbeszéltük, nemakarta elhinni, mert nem lúzer voltam csak szüz, mert igy alakult... de ha te nem csak szüz vagy hanem lúzer is, akkor valoban inkább félj és ne csinálj semmit...
(ez valojában jószándékú hozzászólás, ha bejön akk felpiszkáltalak vele annyira hogy "csakazértis" nekiállsz tenni vmit, mégha most én tünök a parasztnak, akkor is! szóval fejben változtass!!!)
a mostani párommal 21évesen jöttünk össze és ő is szűz volt,de nem mondta el.és észre se vettem:-O
amúgy egy nagyon jó barátom 24évesen vesztette el a szüzességét,úgyhogy nem kell parázni.ha egy kicsit ügyes vagy nem fogják észrevenni
Azt, hogy szűz vagy nem kell mindenkinek tudnia, főleg olyan "nagymenő" csajok ne tudják meg, akiken már jópáran végighajtottak, mert azok lehet gúnyolni fognak. De gondolom, hogy ezt a dolgot a szűzességeddel kapcsolatban nem sokan tudják. Próbálj meg megismerkedni egy lánnyal, s ha pár randi után jobban kiismered szerintem nyugodtan elmondhatod neki, mert ha vonzódik hozzád meg kedvel, emiatt nem fog kinevetni. Mindenesetre én örülnék, ha szűz pasim lehetne, mert én is szűz vagyok, s igy legalább az első alkalomkor nem kell azon parázni, hogy bénázni fogsz meg ilyesmi. Ha mindkét fél szűz, akkor jobban ellazulhat az ember és örülhet annak, hogy együtt tapasztalnak meg valamit.
19/L
09:25 Írj privátot légyszi!
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!