Hogy tudnám elveszteni a szüzességem gyorsan?
Ha akarod segitek.
Vigyázni fogok rád. Fel is izgatlak rendesen, kinyalom a puncid, aztán szeretkezés. Óvatosan, ügyesen hogy ne fájjon és neked is jó legyen. 2-3 óráig birom.
H-B megye, F18. Privit irj :)
Nem kellene egyből leku.rvázni.. Bár nem tudjuk a dolog miértjét, de nem biztos, hogy azért akarja gyorsan elveszíteni, mert könnyűvérű.
Pár évvel ezelőtt velem is hasonló volt a sztori, totál belezúgtam egy srácba, aki jóval idősebb és tapasztaltabb is volt nálam. Alakulgattak a dolgok közöttünk, de neki 1 évre külföldre kellett mennie.. Időközben én megismerkedtem valakivel, aki iránt ugyan nem éreztem semmit és kb negyedannyira vonzódtam hozzá, mint a másik sráchoz, de jó fej volt, teljesen odavolt értem, aranyos, figyelmes ezért lefeküdtem vele, életemben először vele igen, neki adtam a szüzességem és tudjátok mit? Lehet akármilyen riba.ncnak tartani, egy másodpercig nem bántam meg, hogy nem azzal a sráccal volt az első, akit 6 éve szeretek azóta is tiszta szívből, mert így tökéletes és gyönyörű volt vele az első közös éjszaka is, nem kellett azon parázni, hogy mi van ha vérzik, mi van ha fáj vagy nem kellett várni az ötödik alkalomig pl hogy én is élvezzem..
Nem hiszem viszont, hogy ettől kevesebb lennék emberileg vagy kiérdemelném a riba.nc címet, mert a rib.ancság nem itt kezdődik..
Éppen ezért nem kellene talán nektek sem egyből ítélkeznetek.
"Úgyhogy se suliban,se a szüleim ne tudják meg?"
Tehát te arra gerjedsz, hogy valami mások előtt szégyellnivaló módon szexelj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!