Azok a fiúk és lányok akik kb 17 és 25 között vannak, és még szüzek és nem igazán volt kapcsolatuk, nem találják a közös nevezőt más emberekkel. (? )
Tehát van valamilyen elváltozás a gerinceteken, hátatokon pl. gerincferdülés, görbe a hátad, vagy nem megfelelő a testtartása, hát és derékpanaszok stb, stb... Vannak ilyen panaszaid?
A korotokat és a nemeteket is írjatok le mindenféleképp előre is köszönöm.
Épp testben épp lélek.
Köszönöm annak aki lát benne valami pozitívat, mert hát azoknak az embereknek segített.
És köszönöm annak is aki nem lát benne semmit sem.
Utána nézek természetesen, próbálok megingathatatlan választ találni rá, hogy ez igenis, bebizonyított gyógyászati orvosság az embereknek.
Ép egy P, az épp nagyon mást jelent, bocsi (:
Forrásnak ajánlom az egyetemi tanárokat, esetleg tanulóismerősön keresztül.
az a nyelvmutogató smiley ezek szerint tényleg hülyeség.na mind 1
hagyom a pic.sábaa
hát, ártani biztos nem árt, nekem is jót tenne, mert folyton fáj a hátam és a derekam
bár az én problémáim nem ebből adódnak :D
F
Nekem még soha sem volt és olyan gondom van a hátammal, hogy rossz a tartásom, nem húzom ki magam.
Hogy miért: mert magas vagyok, 177 cm és mindig magasabb voltam mint a többség. Emiatt akaratlanul is bárkivel beszélgetek kicsit összehúzom magam. Illetve mikor valami jóképű, nálam magasabb pasi áll mellettem, akkor kihúzom magam és olyan más érzés. Jobb.
Szerintem magasabb emberekkel kellene ismerkednem :D
Én 23 éves fejjel azt mondom magamról, hogy nem vagyok kezdeményező és kockáztató típus, de megfelelő akaraterőm sincs ahhoz, hogy komolyabb szándékkal közeledjek egy nőhöz.
Meleg nem vagyok, mert kizárólag a női domborulatok látványa izgat. Fura egy eset vagyok, és halvány lila gőzöm sincs, mikor csókolózok majd, mert még azon se estem túl. Talán soha. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!