Ha a fiú fél jobban?
Figyelt kérdés
A barátommal több mint 1 éve vegyunk együtt. Mindketten 22 évesek vagyunk és még egyikőnknek sem volt kapcsolata. Már majdnem sor került az első szeretkezésre, de a barátom fél, hárít, nem tudom mi van vele. Én sem vagyok tapasztalt, én is izgultam, de ő egszerűen nem volt képes megtenni, mert csak a félelem foglalkoztatta. Megpróbáljuk mégegszer, de már tartok tőle, hogy nem fog menni neki...Hogyan tudnék segíteni neki?2011. szept. 20. 22:01
11/15 anonim válasza:
Bátorítsd, mondd el, mennyire akarod.
12/15 anonim válasza:
11:45
Úgy vélem, hogy nem az én hibám, hogy nem tudsz szöveget értelmezni. :) Sajnállak, hogy neked csak az maradt, hogy másokban keresd a hibát. Részvétem anyádnak is, hogy ekkora gyökeret szült.
13/15 anonim válasza:
csak simán állítsd fel a lompit és szurasd fel magad ugy hogy ne legyen ideje gondolkozni. :) vagy te legyél felül és ülj rá a lándzsára. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!