Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy lehet szüzen maszturbálni...

Hogy lehet szüzen maszturbálni? Légyszi normális válaszokat kérek! 11/L

Figyelt kérdés
2011. szept. 20. 15:21
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
76%
a következő kérdésed az lesz kb 2 év múlva, hogy "terhes vagyok-é?"....
2011. szept. 20. 15:43
 12/30 anonim válasza:
0%
11 v 12..tök mindegy!mit akarsz te ilyen korban?? -.-"
2011. szept. 20. 15:44
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

' 11 v 12..tök mindegy!mit akarsz te ilyen korban?? -.-"'

- Maszturbálni, ha nem derült volna ki a kérdésből.

Hihetetlen ez a prűdség, ami az oldalon terjed.

2011. szept. 20. 15:47
 14/30 anonim válasza:
75%
akik azt írták,h mit akar ez 11-12 évesen,annak írnám,h : mert ? én is 6 évesen kezdtem,és semmi bajom nem lett. Attól h ti gyávák vagytok kipróbálni,mert nem akarjátok,attól nekünk még szabad;) amúgy még ne ujjazz,csak izgasd magad,amit én úgy szoktam,h vmien tárgynak a sarkára ülök.tehát például a szék ülőkéjének a sarka a lábam között legyen,és úgy mozogj előre-hátra:)
2011. szept. 20. 15:52
 15/30 anonim ***** válasza:
81%
szia! én is 6-7 évesen kezdtem,addig amíg csak magadat izgatod elégíted ki nincs baj,simogasd magad vagy párna csücskével,ne ujjazd magad és ne használj tárgyat,és nem lesz gond
2011. szept. 20. 15:54
 16/30 anonim ***** válasza:
83%

A szűzhártya a hüvelyben lakik, a maszturbálás viszont a csikló izgatását jelenti a legtöbb lánynál, nem a behatolást. Így a kérdésben lakó ellentmondás is csak látszólagos, illetve a fentiek nem tudásából fakad.

Ami a prűdséget vs. testiséget illeti, a 3-4 éves kislányok is izgatják már a csiklójukat, csak ezt ők nem hívják masztizásnak (nem is tudják, mi az?), és sok szülő hamar meg is tiltja, amikor észreveszi. Ezzel a szülők különböző mértékű károkat képesek okozni a gyerekeiknek a későbbi szexuális fejlődésükben, felnőtt életükben. Pedig ez messze nem szex, távolról sem, és a saját testünk megismerése nem lehetne tabu. Akit eltiltanak a saját testétől, a testi élvezetektől, annak ebből komoly problémája is lehet. Talán a legjobb, ha nem tiltjuk meg, inkább elmagyarázzuk a gyereknek, hogy ez később lesz majd fontos, addig se csinálja nyilvánosan, mások előtt, ez egy intim dolog.

2011. szept. 20. 15:56
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

szerintem teljesen mindegy,ki hogyan ítéli meg a témát,ha valakit zavar,az böngésszen egy másik oldalt...

a kérdésre válaszolva:ne úgy állj hozzá,na most akkor hajrá,hanem ha úgy érzed lenne kedved hozzá...simogasd magad,ahogy éppen jól esik,ez mindeninek más...és ne siess,ráérsz bőven

2011. szept. 20. 18:11
 18/30 anonim ***** válasza:
Akárhogy, habár a nők nagy része a külső nemi szervek simogatás révén elégül ki. Magyarul amit a lábaid között meg tudsz fogni azt simogasd.
2011. szept. 20. 19:12
 19/30 anonim ***** válasza:
én kb 7,8 évesen kezdtem de nagyon érdekes volt! 14/F egyébként igen még ne ujjazd magad csak izgasd valamivel.
2011. szept. 20. 21:55
 20/30 anonim ***** válasza:
A puncidat nyugodtan simogathatod.
2011. szept. 21. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!