Hogyan tudtok nekem segiteni, fiuk? 17/L
Figyelt kérdés
szoval, 17 vagyok és van problémám magammal. aztmondják hogy nagyon szép vagyok, bár önbizalmam nincsen. mert kilognak az ajkaim és hegyes a mellem, amugy minden mással nincs nagy ngay bajom de ezekkel nagyon. és félek nemi életet élni bár szeretnék és van barátom és vele tök jo lenne de ... fu nehéz. nem tudom ezellen mit lehetne tenni, operálni nem akarom magam, inkább meghalok masztizva :D na de most komolyan segitsetek, a vicces hozzászolásokat is értékelem, de a komolyakra vagyok most föleg kiváncsi. köszi :)2011. szept. 18. 05:15
11/14 A kérdező kommentje:
áá, :D eskü adtátok nekem az önbizalmat :D nem beszélek meg senkivel talit kitudja melyik pedofil irja ezeket xd
2011. szept. 18. 17:32
12/14 anonim 

válasza:

Hisz van barátod akkor miért kéne neked talit beszélned? Logikus, hogy senkivel nem fogsz találkozni aki itt írogat neked.
13/14 anonim 

válasza:

Miért is lenne bárki is pedofil ? 17 lány akinek már a szexen jár az esze, mennyival jobb ?
14/14 Lucifear válasza:
keress fel engem és segítek ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!