Hogyan tudtok nekem segiteni, fiuk? 17/L

Ha tényleg szeret a barátod, nem azt fogja nézni, hogy nézel ki alul. :D
Engem sem érdekel, hogy a barátnőmnek kicsit lóg, mert semmivel nem rosszabb az aktus sem.
A hegyes mell pedig kifejezetten szép. :)
Ne idegeskedj! :D

A puncinak a nedvessége, a szorossága és az íze számít, meg max. az, hogy szőrös-e. A kilógó ajkak nagyon kevés embernek számítanak.
A hegyes mellnél nem tudom mire gondolsz, mutass egy olyan képet! A mellekben sokkal szerteágazóbb az emberek ízlése. Simán lehet, hogy a barátodnak pont olyan tetszik. De a legjobban úgyis az fog tetszeni neki, ha a nyalogathatja, simogathatja, ráélvezhet, stb...
Hasonlít valamelyikre?

Úgyanmááár... 1 az, hogy ha a barátod tényleg szeret akkor nem lesz neki ezzel gonda. 2 hogy a hegyes mell az jóó, és ezt fogadd el emrt a srácok többsége (beleértve engem is) arra bukik.:D 3. ajkak? Kit érdekel az szerinted, ha már ott tartotok? ...és ide is vonatkozik az első, ha szeret akkor......:)
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!