Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan tudtok nekem segiteni,...

Hogyan tudtok nekem segiteni, fiuk? 17/L

Figyelt kérdés
szoval, 17 vagyok és van problémám magammal. aztmondják hogy nagyon szép vagyok, bár önbizalmam nincsen. mert kilognak az ajkaim és hegyes a mellem, amugy minden mással nincs nagy ngay bajom de ezekkel nagyon. és félek nemi életet élni bár szeretnék és van barátom és vele tök jo lenne de ... fu nehéz. nem tudom ezellen mit lehetne tenni, operálni nem akarom magam, inkább meghalok masztizva :D na de most komolyan segitsetek, a vicces hozzászolásokat is értékelem, de a komolyakra vagyok most föleg kiváncsi. köszi :)
2011. szept. 18. 05:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
azaz töltény csöcsöd van? :D
2011. szept. 18. 05:21
 2/14 anonim ***** válasza:
Miben segitsek? elégitselek ki ?
2011. szept. 18. 06:53
 3/14 anonim ***** válasza:
ha szeret a barátod elfogad úgy ahogy vagy...de az nem állapot h soha nem fekszetek le
2011. szept. 18. 07:33
 4/14 anonim ***** válasza:
Lányok kielégitést vállalok :)
2011. szept. 18. 07:57
 5/14 anonim ***** válasza:

Ha tényleg szeret a barátod, nem azt fogja nézni, hogy nézel ki alul. :D

Engem sem érdekel, hogy a barátnőmnek kicsit lóg, mert semmivel nem rosszabb az aktus sem.

A hegyes mell pedig kifejezetten szép. :)

Ne idegeskedj! :D

2011. szept. 18. 08:50
 6/14 anonim ***** válasza:
Én szívesen segítek, ha akarod. Ne műtess semmit, az sokba kerül. Szerintem biztosan szép vagy. Én pld. imádom a hegyes mellű lányokat. Írj privát levelet, és megbeszéljük a talit.
2011. szept. 18. 09:00
 7/14 anonim ***** válasza:

A puncinak a nedvessége, a szorossága és az íze számít, meg max. az, hogy szőrös-e. A kilógó ajkak nagyon kevés embernek számítanak.

A hegyes mellnél nem tudom mire gondolsz, mutass egy olyan képet! A mellekben sokkal szerteágazóbb az emberek ízlése. Simán lehet, hogy a barátodnak pont olyan tetszik. De a legjobban úgyis az fog tetszeni neki, ha a nyalogathatja, simogathatja, ráélvezhet, stb...

Hasonlít valamelyikre?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. szept. 18. 09:38
 8/14 anonim ***** válasza:
Az ajkaid miatt nincsen önbizalmad?? Hú hát nagyon megtudlak érteniXD Komolyan!:D Szerintem is masztizva ld le az életed, ha ennyire zavar téged az ajkad. Engem is zavar pár dolog, de túlélem.
2011. szept. 18. 10:02
 9/14 anonim ***** válasza:
A legjobb tested van, ne izélj már!
2011. szept. 18. 15:11
 10/14 anonim válasza:

Úgyanmááár... 1 az, hogy ha a barátod tényleg szeret akkor nem lesz neki ezzel gonda. 2 hogy a hegyes mell az jóó, és ezt fogadd el emrt a srácok többsége (beleértve engem is) arra bukik.:D 3. ajkak? Kit érdekel az szerinted, ha már ott tartotok? ...és ide is vonatkozik az első, ha szeret akkor......:)

Hajrá!

2011. szept. 18. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!