Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyi ideig vártok az első...

Mennyi ideig vártok az első pettingre? és az első szexre

Figyelt kérdés
16 vagyok, és nem tudom, hogy mennyi idő az, aminek el kell telnie ahhoz, h ezek a dolgok megtörténjenek, nem akarok könnyű préda lenni....
2011. szept. 11. 22:39
 1/7 anonim ***** válasza:
56%
10 perc vagy a kapuig.
2011. szept. 11. 22:40
 2/7 anonim ***** válasza:
biológia könyv 7-es oldal..minden benne van...
2011. szept. 11. 22:44
 3/7 linduci11 válasza:
100%
Mi már a 3.héten lefeküdtünk.Tudtam hogy,kell nekem.18 voltam.6 évvel idősebb nálam.Igaz azóta eltelt 6 év és még mindig eggyütt vagyunk.És lett két gyönyörű gyerekeünk is.(nem azonnal persze)De hidd el tudni fogod mikor jön el az ideje annak.
2011. szept. 11. 23:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Ezeket a dolgokat nem lehet kilóra, vagy percre, napra mérni! Akkor jött el az ideje, amikor már nagyon vágysz rá, hogy megtörténjen és meggyőződtél róla, hogy az a srác egy megbízható hapsi!
2011. szept. 12. 00:46
 5/7 Jeanne ***** válasza:
Akkor jön el az ideje, amikor csókolóztok, simogatjátok egymást, és azt veszed észre, hogy már történjen bármi, MEHET! :)
2011. szept. 13. 13:35
 6/7 anonim ***** válasza:
mi 2,5 hónap után voltunk együtt és már a legelején tudtam,h vele fogok először lenni és azóta 5hónap telt el...nem tudom,ez nálunk magától jött=) mi is spontán csináltuk,pedig mind a kettőnknek az első volt(én 16/L,ő 18/F)...olyan 1,5-2hónap után kezdtünk el pettingelni és aztán nem is fájt az első alkalom...ha megvan a hangulat és azzal vagy,akit szeretsz akkor nincs mit megbánni és nálam a fájdalom is elmaradt=) és a lényeg,h ne azon agyalj,h mások hány évesen csinálták,hanem mikor érzed h készen állsz rá mind testileg,mint lelkileg=)
2011. szept. 13. 15:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ha a lány szűz, akkor illendő várni körülbelül egy fél évet/nyolc hónapot a szexszel. A petting szerintem jöhet 1-2 hónap után. Addig csak ismerkedjetek.
2011. szept. 13. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!