Mennyi ideig vártok az első pettingre? és az első szexre
Figyelt kérdés
16 vagyok, és nem tudom, hogy mennyi idő az, aminek el kell telnie ahhoz, h ezek a dolgok megtörténjenek, nem akarok könnyű préda lenni....2011. szept. 11. 22:39
2/7 anonim válasza:
biológia könyv 7-es oldal..minden benne van...
3/7 linduci11 válasza:
Mi már a 3.héten lefeküdtünk.Tudtam hogy,kell nekem.18 voltam.6 évvel idősebb nálam.Igaz azóta eltelt 6 év és még mindig eggyütt vagyunk.És lett két gyönyörű gyerekeünk is.(nem azonnal persze)De hidd el tudni fogod mikor jön el az ideje annak.
4/7 anonim válasza:
Ezeket a dolgokat nem lehet kilóra, vagy percre, napra mérni! Akkor jött el az ideje, amikor már nagyon vágysz rá, hogy megtörténjen és meggyőződtél róla, hogy az a srác egy megbízható hapsi!
5/7 Jeanne válasza:
Akkor jön el az ideje, amikor csókolóztok, simogatjátok egymást, és azt veszed észre, hogy már történjen bármi, MEHET! :)
6/7 anonim válasza:
mi 2,5 hónap után voltunk együtt és már a legelején tudtam,h vele fogok először lenni és azóta 5hónap telt el...nem tudom,ez nálunk magától jött=) mi is spontán csináltuk,pedig mind a kettőnknek az első volt(én 16/L,ő 18/F)...olyan 1,5-2hónap után kezdtünk el pettingelni és aztán nem is fájt az első alkalom...ha megvan a hangulat és azzal vagy,akit szeretsz akkor nincs mit megbánni és nálam a fájdalom is elmaradt=) és a lényeg,h ne azon agyalj,h mások hány évesen csinálták,hanem mikor érzed h készen állsz rá mind testileg,mint lelkileg=)
7/7 anonim válasza:
Szerintem ha a lány szűz, akkor illendő várni körülbelül egy fél évet/nyolc hónapot a szexszel. A petting szerintem jöhet 1-2 hónap után. Addig csak ismerkedjetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!