Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A szűz csajok hogy reagálnak...

A szűz csajok hogy reagálnak az első pettingre?

Figyelt kérdés
El fog egyáltalán menni?
2008. okt. 29. 18:59
 1/4 anonim ***** válasza:
97%
max csikló orgazmusra lesz képes. Első pettingnél szerintem ne ujjazd meg. csak simogasd nyalogasd odalent akkor szerintem élvezni fogja. De mond neki szóljon mi esik neki jól és mi nem...
2008. okt. 29. 19:01
 2/4 anonim válasza:

elmehet első pettingnél is:)

a lényeg h ovatos legyél,kedves,gyengéd.simizd csokolgasd sokat mindenhol

2008. okt. 29. 21:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Az első és legfontosabb szerintem a figyelmesség... nagyon sok simogatás rengeteg puszi és megeshet hogy elmegy az elsőnél sőőt ha nagyon ügyes vagy tuti :)Illetve folyamatosna nyugtasd és kérdezd h jó-e neki és ha fáj akkor sztem felfüggesztés mindig egy picit haladjatok előre!
2008. okt. 30. 11:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Először csak simogasd ruhán kívül,ha ő is akarja,akkor tuti h utalni fog rá,kényeztesd a melleinél és mielőtt kicatolnád az övét és eljutnál a punciig,kérdezd meg,mert ha nem akarja begörcsöl és nagyon fog neki fájni ha megujjazod.nálunk modnjuk nem volt gond,vagyis kicsit fájt és mondtam neki erre ő abbahagyta majd megmaszírozott,h ismét ellazuljak és utána már nem is éreztem(mármint nem fájt)
2009. febr. 9. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!