A szűz csajok hogy reagálnak az első pettingre?
Figyelt kérdés
El fog egyáltalán menni?2008. okt. 29. 18:59
1/4 anonim válasza:
max csikló orgazmusra lesz képes. Első pettingnél szerintem ne ujjazd meg. csak simogasd nyalogasd odalent akkor szerintem élvezni fogja. De mond neki szóljon mi esik neki jól és mi nem...
2/4 anonim válasza:
elmehet első pettingnél is:)
a lényeg h ovatos legyél,kedves,gyengéd.simizd csokolgasd sokat mindenhol
3/4 anonim válasza:
Az első és legfontosabb szerintem a figyelmesség... nagyon sok simogatás rengeteg puszi és megeshet hogy elmegy az elsőnél sőőt ha nagyon ügyes vagy tuti :)Illetve folyamatosna nyugtasd és kérdezd h jó-e neki és ha fáj akkor sztem felfüggesztés mindig egy picit haladjatok előre!
4/4 anonim válasza:
Először csak simogasd ruhán kívül,ha ő is akarja,akkor tuti h utalni fog rá,kényeztesd a melleinél és mielőtt kicatolnád az övét és eljutnál a punciig,kérdezd meg,mert ha nem akarja begörcsöl és nagyon fog neki fájni ha megujjazod.nálunk modnjuk nem volt gond,vagyis kicsit fájt és mondtam neki erre ő abbahagyta majd megmaszírozott,h ismét ellazuljak és utána már nem is éreztem(mármint nem fájt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!