Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Teljesen elkeseredtem, = (...

Teljesen elkeseredtem, = ( Segítsetk, mit tegyek?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok,szűz... Le szeretnék feküdni a barátommal.Már nagyon szeretnénk, és úgy érzem, hogy ő az akinek odaadhatom a szüzességemet, bízok benne, imádjuk egymást stb.

A gond az, hogy bármit csinálunk, nagyon fáj már az is, ha csak egy ujját bedugja. Előtte sokáig izgat, tök nedves vagyok(néha használunk síkosítót is), teljesen laza vagyok és nagyon kivánom, de mikor megpróbálja bedugni az ujját, nagyon fáj:s Egyszer dugta csak be teljesen az ujját, és kb sírógörcs tört rám,úgy fájt:s Szóval nemtudom, hogy így hogy fog menni a szex:S

Valaki valami tipp? Kérlek segítsetek:(

2011. szept. 11. 20:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szerintem is a szűzhártyáddal lehet gond, de én egy egyszerűbb megoldást ajánlok: nőgyógyász.

Amennyiben tényleg abnormális a szűzhártyád, úgy egy kb 1-5 perces kis műtéttel meg lehet oldani a dolgot, és utána nem lesz ilyen probléma.

Amúgy gondolom tampont nem használtál még, ugye? Vagy vannak vele problémáid?

2011. szept. 11. 21:04
 12/18 anonim ***** válasza:
47%
Jaaajjj nem kell itt műtét! Nekem ugyan ez volt. Első hónap úgy kezdődött h az ujja hegyét bedugva is fájt. Hónap végére eljutottam kb oda h, bement az ujja, de csak egy pillanatra, mert fájt. Következő hónapra hipphopp bement 2 ujj is. Semmi bajod sincs, csak gyakorolni kell és türelmesnek kell lenni. És ne félj menni fog a szex simán, csak mindennek eljön az ideje. Ha pedig marad a probléma annak inkább lelki oka van mint fizikai.
2011. szept. 11. 22:18
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
A lidokain kárt is tehet, nem nagyot, csak ugye nem érzed, felsért és utána még jobban fáj. Lehetsz türelmes és próbálkozhattok amíg nem sikerül. De ez egy nagyon gyorsan kezelhető nőgyógyászati probléma, olvass utána,tele van ezzel az internet.
2011. szept. 11. 22:32
 14/18 anonim válasza:

nekem a 20:53-as válasza eléggé brutálisan hangzik. Olyan, mintha a szex valami kellemetlen dolog lenne, amin muszáj túlesni... Ez az én véleményem, nem kell velem egyet érteni, de nekem borzalmasan hangzik...

Szerintem mindenképp menj el nőgyógyászhoz, ő tud biztosat momdani, itt nem tudhatod, melyik válasz valóban célravezető, ráadásul így látatlanban... Szóval érted. (:

2011. szept. 11. 22:32
 15/18 anonim ***** válasza:

Ahogy 22:32 is mondta, mindenképp nőgyógyászhoz menj. Ne félj tőle, csak ne felejtsd el mondani, hogy szűz vagy, és akkor úgy vizsgál meg.

Amúgy nekem is szeptált szűzhártyám van, amit műteni kell, de ez a "műtét" tulképp csak egy kis metszés, és annyi.

Lehet neked más problémád van, majd az orvos megnézi, csak gondoltam neked is hasonló lehet.

Mindenesetre magadnak meg ne próbáld megoldani. Ha olyan van, és valahogy el is szakítjátok, akkor garantáltan ömleni fog belőle a vér, az orvos nekem is elmondta, és mindenképp be kell menni vele. Szal egyszerűbb, hogy megnézeted mielőtt bármivel erőlködnétek.

2011. szept. 11. 23:44
 16/18 anonim ***** válasza:
Ez a Lidokainos dolog jó ötletnek tűnik! Bár én is így voltam a barátnőmmel (háromszor is "dogavégezetlenül" mentünk haza, amikor megpróbáltuk)Aztán egyszer amikor nem is számított rá, hogy akció lesz, csak pettingre számított bedugtam neki minden gond nélkül és még csak nem is fájt neki! Vagyis a szorongástól összehúzódott a hüvelye akaratlanul is. Nem lehet,hogy nálad is ez van?
2011. szept. 12. 00:36
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

A lidokainos vagyok

Nekem is a szűzhártyámmal volt baj és nem mentem bele a műtétbe mert az orvos megmondta, hogy altatásban csinálják.

Akkor mondta, hogy próbáljuk meg a kenőcsös módszert. Sikerült, az óvszer tiszta vér lett és utána is kijött néhány csepp. Másnap sem volt semmi rendellenes vérzés.

Azt elfelejtettem leírni, hogy ilyenkor óvszert kell használni, mert a fiúnak is elzsibbad és állva marad!

2011. szept. 14. 11:31
 18/18 anonim ***** válasza:

Nekem a nőgyógyász altatás nélkül csinálja, sőt fájdalomcsillapítás nélkül. Csak elköti a két végét, és akkor nem is érzek semmit.

Csinált már ilyet egy másik lányon, akinek sürgősen kellett, mert benntmaradt a tampon és nem tudta kiszedni, és már egy napja bent volt,

Amúgy nekem az orvos elmondta, hogy túl vastag az az izé ahhoz, hogy normális módon átszakadjon, így válasszam a műtétet, de a húgomnak azt mondta, hogy neki talán el fog szakadni, szal próbálja meg a közösülést, de ha nem megy vagy nagyon fáj, akkor menjen vissza hozzá.

Szóval kérdező mindenképp nőgyógyásszal nézesd meg, mielőtt bármivel próbálkozol, mert ha esélytelen átszakítanod normális módon, akkor csak szenvedni fogsz, vagy ha frusztráltak lesztek, komolyabban meg is sérülhetsz ha lidokaint használsz és nem érzed hogy fáj.

2011. szept. 14. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!