Lehetséges, hogy emiatt nem fekszik le velem senki? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
A story elég nevetséges, de igaz: a nevem Domonkos, a lányok első hallásra folyton kuncognak rajta. A volt barátnőm nem is volt hajlandó a nevemen szólítani, a telefonjában (mint később kiderült) Y néven voltam benne. Most télleg a nevem a gáz?2011. szept. 9. 22:53
11/24 anonim válasza:
Találj ki magadnak valami "menő" becenevet ha ennyire zavar a neved. Bár kötve hiszem, hogy ez lenne az oka annak, hogy nem fekszenek le veled.
12/24 anonim válasza:
Biztos bennem van a hiba, de nem tudom miért lenne nevetséges :)
Szerintem semmi baj a neveddel.
20/L
13/24 A kérdező kommentje:
menő nevet, mi? legyek RoboCop?
2011. szept. 9. 23:31
14/24 anonim válasza:
Szerintem komolyan el kellene beszelgetned egy kozeli baratoddal és elmondana neked, ha vmi hiba van benend oszinten.Elég nehez így segíteni látatlanban. De biztosan nem a neved az oka ! Ez egy jo név.
15/24 anonim válasza:
Nem emiatt, hanem mert nem nézel ki jól.
16/24 anonim válasza:
Nem látom a hibát a nevedben, mi a fura benne... Vannak ennél furibb nevek is. :) Szerintem inkább komoly név, mint hogy gáz lenne.
17/24 anonim válasza:
a neved a gáz!!! első hallásra olyan mint a homokos!!! X"DD
18/24 anonim válasza:
Ha valaki beléd szeret, akkor nem tudna kuncogni a neveden, mert nem ragad le az olyan tulajdonságaidnál, amikről nem is te dönthettél. Nem hinném, hogy ezzel lenne a baj, inkább csak sok éretlen lánnyal futottál össze vagy pedig eleve nem fogta meg őket az, aki vagy.
19/24 anonim válasza:
Nyugi édes, nem a neveddel van a baj. Az én bátyámát Bélának hívják(ez se a legjobb név) mégis elég nagy nőcsábász(értsd: a fél várost megkettyintette). Szóval, ha jól adod elő magad, akkor hívhatnak akár Radiátornak is, nem lesz gond. :) 18/L
20/24 anonim válasza:
Nem a neved miatt, hanem mert kocka vagy, és ilyenekkel foglalkozol, mint pl ez a kérdés, plusz lehet, hogy nem is nézel ki jól és nagyon tapadsz vagy mit tudom én...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!