Hogy vegyem el egy férfi szüzességét? Szűz fiúk! Ti hogy szeretnétek?
Figyelt kérdés
Összejöttem, egy sráccal aki nagyon régóta tetszik nekem.Imádom a humorát, mindenről tudunk beszélni, és szerintem baromi jól néz ki. Egy hónap után már rettenetesen kívántam és gondoltam most már csak nem fog ribancnak nézni ha kezdeményezek, többször éreztem, hogy felállt neki ezért gondoltam nem lehet semmi baj. Levettem a pólóját és kezdtem én is levetkőzni mire megállít és közli, hogy szűz. Azt hittem lehidalok, mert, én vagyok 22 és ő felettem jár egy évfolyammal. Megbeszéltünk mindent és azt mondja szeretné velem elveszíteni, de félek, hogy mit szabad vele és mi az ami már megrémítheti. Nem akarom elveszíteni, és azt akarom, hogy nagyon jó legyen neki, de azt sem tudom, hogy kezdjek neki. Normál esetben mondjuk egy orallal indítanék, de hát mi van ha ő azt perverznek találja vagy valami? Ti miről álmodoztatok fiúk? Lányok, valami ötlet?2011. aug. 30. 17:28
21/24 anonim válasza:
óvszerrel tervezitek? úgy tovább birja elvileg.
neked mennyi partnered volt elötte? mind tapasztaltak voltak?
22/24 A kérdező kommentje:
Én kúpra gondoltam az praktikusabb, nekem eddig 4 barátom volt közülük az egyik na ő nagyon tudta mit hogy de a többivel sem volt gond
2011. szept. 2. 15:49
23/24 anonim válasza:
megtörtént azóta? hogy ment, hogy csináltad? élveztétek mind2-en?
24/24 anonim válasza:
Miért mindig csak a szerencsétleneket találják meg?OMG
"
"Hogy vegyem el egy férfi szüzességét? "
Ez annyira röhejes,tudod lehet egymással kommunikálni is,azért van a beszéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!