Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy vegyem el egy férfi...

Hogy vegyem el egy férfi szüzességét? Szűz fiúk! Ti hogy szeretnétek?

Figyelt kérdés
Összejöttem, egy sráccal aki nagyon régóta tetszik nekem.Imádom a humorát, mindenről tudunk beszélni, és szerintem baromi jól néz ki. Egy hónap után már rettenetesen kívántam és gondoltam most már csak nem fog ribancnak nézni ha kezdeményezek, többször éreztem, hogy felállt neki ezért gondoltam nem lehet semmi baj. Levettem a pólóját és kezdtem én is levetkőzni mire megállít és közli, hogy szűz. Azt hittem lehidalok, mert, én vagyok 22 és ő felettem jár egy évfolyammal. Megbeszéltünk mindent és azt mondja szeretné velem elveszíteni, de félek, hogy mit szabad vele és mi az ami már megrémítheti. Nem akarom elveszíteni, és azt akarom, hogy nagyon jó legyen neki, de azt sem tudom, hogy kezdjek neki. Normál esetben mondjuk egy orallal indítanék, de hát mi van ha ő azt perverznek találja vagy valami? Ti miről álmodoztatok fiúk? Lányok, valami ötlet?
2011. aug. 30. 17:28
1 2 3
 11/24 kriszesz91 ***** válasza:
100%
nemrég megismerkedtem egy különleges emberrel. Ő elmondott nekem mindent amit a lányokról tudni kell. Neki köszönhetem hogy már kezdek nem Félni" a lányoktól. Én is szűz vagyok (19 éves) és nekem azt tanították, hogy először a lányt kell boldoggá tenni, azt csinálni és úgy, ahogyan ő szereti, és miután "elment" utána a fiú már azt "csinálhat" amit csak akar... első a hölgy... tehát ha én lennék a barátod helyében, mindent megtennék hogy boldoggá tegyelek és csak utána gondolnék csak magamra... Megértem hogy a barátod fél,hiszen ez az első... de ezt a félelmet neki kell legyőzni mind1. Nem tudom máshogy megfogalmazni,... te is kezdeményezhetsz persze, Sok sikert, és hosszú szép párkapcsolatot.:)
2011. aug. 30. 17:50
 12/24 kriszesz91 ***** válasza:
100%
Valójában én ezt mindig is így gondoltam... akárhányszor ilyen dolgokon rágódtam. Ő neki is biztos te vagy az első csak fél:) pedg egy olyen szűz fiúnak mint a barátod is, neki is a te boldogságod az első, ha igazán szeret:)
2011. aug. 30. 18:06
 13/24 Solarian ***** válasza:
100%
akárhogy. ha télleg férfi nemhiszem hogy komolyan megtudod rémíteni. Kivéve ha kiderül az ágyban hogy férfi vagy.
2011. aug. 30. 18:17
 14/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a komoly válaszokat, igazatok van az oralt lehet tényleg jobb lesz későbbre tartogatni. Ja és köszönöm a komolytalanokat is mert baromi jót nevettem. X-nek pedig üzenem, hogy igen lány vagyok, ő pedig fiú, és nem a történetben nem szerepel semmilyen kutya. :)
2011. aug. 30. 18:55
 15/24 T.T.Z. ***** válasza:
100%

Szerintem teljesen mindegy, hogy mit csinálsz. :)

A lényeg, hogy mivel ez lesz neki az első neked kell irányítani dolgokat :)az,hogy mivel kezded teljesen mindegy.

Ha Elsül előjáték alatt akkor hagy neki időt a regenerálódásra. (kb:15 perc "kezdőknél")

Jó szórakozást, élvezzétek jól egymást ;)

36/F

2011. aug. 30. 18:58
 16/24 A kérdező kommentje:
Azt szeretném kérdezni, még, hogy egy férfinak fáj ha elveszti? Gondolom nem mert ugye nem igazán van szűzhártya, de azért mégis ettől ugye nem kell tartanom?
2011. aug. 30. 19:15
 17/24 anonim ***** válasza:
A lényeg hogy te vezesd és hagyd hogy belejöjjön. Izgasd fel aztán szép lassan vedd elő a péniszét. a lényeg hogy ő is élvezze. utána szépen add neki a jeleket hogy már ideje van áttérni a lényegre. utána minden oké lessz :D
2011. aug. 30. 21:19
 18/24 anonim ***** válasza:
Nem nem fog neki fájni. a testnedvek keveredése kicsit csípni fogja de ennyi : ) ha élvezi észe sem veszi
2011. aug. 30. 21:21
 19/24 anonim ***** válasza:
93%
Vágd állon és kiabáld " szüzességet vagy életet"
2011. aug. 30. 21:52
 20/24 anonim ***** válasza:
Hát én 20 éves szűz fiú vagyok és fogalmam sincs, hogy szeretném! Lehetőleg úgy, hogy jó legyen nekem is meg a partneremnek is!
2011. aug. 30. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!