Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk mi a véleményetek ha egy...

Fiúk mi a véleményetek ha egy szűz lánnyal hozott össze a sors?

Figyelt kérdés
Tisztelitek, szeretitek és vártok, v. inkább más vki után néztek?
2009. ápr. 18. 20:36
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%
de jó, hogy vannak még normális srácok is akik nem csak azt akárják =)és igen én is szűz vagyok még =) 15/L
2009. ápr. 18. 22:28
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként valamennyien fiúk is lányok is vágyunk rá mivel ez a természet rendje! Viszont képesek vagyunk várni a párunkra és nem ugrunk rá mert mi akarjuk. Vagy részegek vagyunk és úgy ugrunk egymásnak!

16,5/F megint :D

2009. ápr. 18. 22:33
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt egy barátnőm.

Nagyon szerettem, és szerintem ő is.

Vagy csak azért mondogatta, hogy szeret, mert hogy én is.

Na de kiderült hogy egyik osztálytársamnak, aki haverom is volt, neki mutogatta az amúgy nagyon szép idomait.

Persze, elég nagy hideg zuhany volt, másnap persze beszéltem, illetve csak beszélni akartam a gyerekkel, aki egy normális hangvételű kérdésre egy jobb horgot adott válasznak. Én meg lefejeltem.

Szóval vannak rendes lányok, és vannak ku*vák.

És az tényleg jó, ha egy lány szeret annyira, ha neked akarja adni a szüzességét, én is az vagyok még és a lány is az, legalábbis azt mondta nekem.

De sajnos a legtöbb mai lány több f*aszt fogott mint kilincset. Az mind hülye, ostoba, semmirekellő k*urva!

Tisztelet a kivételnek!

16/F

2009. ápr. 18. 22:40
 14/16 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszolónak írom:

Részvétem! És sajnálattal! (Nem gúnyosan!)

Még azzal a lánnyal vagy eggyüt?

Én biztos abban a percben dobtam volna amikor kiderült!

2009. ápr. 18. 22:52
 15/16 anonim ***** válasza:
Hálát adok a sorsnak! Tisztelem, szeretem, vigyázok-és várok rá! de sztem ez természetes:)
2009. ápr. 19. 09:31
 16/16 anonim ***** válasza:

22:52-es

Nem, dehogy is, otthagytam.

Mondtam neki hogy legyenek boldogok.

Csak azt mondta hogy szeret engem és őt nem szereti, meg több ilyen nem lesz.

És hát persze hogy nem lett, mert otthagytam.

Igaz, nekem is vannak lány ismerőseim, akivel jóba vagyok, de mégse mondogatom nekik hogy: Na, mutass valamit... meg ilyen baromságok :D Szóval érted. Mert amit ők csináltak én nem értettem, de nem is érdekel már.

2009. ápr. 19. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!