Jó érzés ha egy szűz lánnyal vagyok.Nincs az az érzésem hogy ő is csak a pasikat hajkurássza meg jobb érzés tudni hogy nem voltak elötted 20-an
2009. ápr. 18. 20:47
2/16 anonim válasza:
Egyetértek az 1. válaszolóval.
2009. ápr. 18. 20:49
3/16 anonim válasza:
Én nagyon örülnék annak, ha egy lány annyira szeretne, hogy nekem akarna adni a szüzességét. :)
2009. ápr. 18. 20:51
4/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat... :) ezt jó hallani mert még én is szűz vagyok:) 16/L
2009. ápr. 18. 20:52
5/16 anonim válasza:
Ha nincs meggyőződve arról, hogy egy kapcsolatban az a lényeg, hogy minél később veszítse el, akkor rendben van.
2009. ápr. 18. 20:55
6/16 anonim válasza:
Én is csaj vok, 16,5 éves, és hál' ISten még nem adtam magam oda olyan embereknek, aki nem érdemelte ki :) Magyarul még szűz vagyok én is :)
2009. ápr. 18. 21:05
7/16 anonim válasza:
Nekem nem lenne annyira ínyemre a dolog...Nincs kedvem 1 évig (vagy ki tudja meddig) várni a szexre...
Mielőtt lepontoztok, gondolkodjatok el a fordítottján.Egy tapasztalt csaj meddig várna a szűz pasijára?1 év?Vagy több?
:)
2009. ápr. 18. 21:41
8/16 anonim válasza:
Az okos szép szűz lánynál nincs jobb.
2009. ápr. 18. 21:42
9/16 anonim válasza:
Csoda hogy még vannak ilyen éretten gondolkodó 16 éves lányok. Én ha körülnézek mindenhol 15-16 éves disco cicákat és klubb függőket látok, szal akik pezsegnek az éjszakában és szinte biztos hogy már nem szüzek.
Remélem majd engem is egy ilyen éretten gondolkodó lánnyal fog összehozni a sors.
Én biztos tudnék rá várni!!! (Ha szex nem legalább petting vagy ha az sem akk önkielégítés :$)
16,5/F "anti éjszakás"
2009. ápr. 18. 21:54
10/16 anonim válasza:
nálam nem arról szólna a kapcsolat h máris szexeljünk, kivárnám azt az időt amikor ő mondja h szeretné, lehet anélkül is boldogan szeretni. (:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!