Hogy mondtad meg a szüleidnek hogy már nem vagy szűz?
De, magánügy, mert addig jársz jól amíg ezt nem osztod meg senkivel...
Te nem vetted még észre a magyarokon, hogy akárkivel is beszélsz meg akármit is előbb utóbb elkezdenek beleugatni, és helyetted dönteni meg gondolkodni?
A magyaroknak mindíg is az volt a bajuk, hogy túl jó a beleélőképességük.
Szia! Én pl nem mondanám el, bár anyám elvárja tőlem... csak az a baj anyámmal, hogy lehet mikor elmondanám akkor megértené, meg normálisan viselkedne, de hogyha vmi miatt ideges lesz, és ő túl gyakran ideges és olyankor csak káromkodni és veszekedni van ereje, nos akkor biztos megkapnám, hogy bezzeg arra volt eszed h megb.asd magad,elhordana minden k..nak... szóval szerintem is magánügy, és tényleg a szüleiddel való kapcsolatodon múlik...
16/L
mivel 3 éve együtt vagyunk és sokx együtt alszunk,gondolom sejtik h már nem vok szűz :)
am meg nálunk anya részéről elég tabu ez a dolog
19/L
"Anya, jön az unokád."
Kérdező, azért a szülők sem hülyék........ anyám pl kezdetektől fogva tudta szerintem, hogy mikor volt az első nekem, bár a fenti mondat évekkel később, már a jelenlegi kapcsolatomban hangzott el. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!