Hogy mondtad el a szüleidnek hogy már nem vagy szűz?
én nem mondtam el, úgy gondoltam nem tartozik rám, meg aztán nem is kellett nekem anyám piszkálódása...
aztán egy nap amikor rendrakás címén kutatott a fiókjaimban, talált egy terhességi tesztes dobozt (kiszakadt az óvszer, vettem be esemény utánit, de szerettem volna biztosra menni, hogy nem történt baj), és akkor már tudta, illetve lett belőle egy órás veszekedés, hogy védekezünk e mi rendesen:D
Én sem mondtam el a szüleimnek, hogy elvesztettem a szüzességem pedig ez már 4 éve megtörtént. Valószínüleg sejtik, hogy 22 évesen már nem vagyok az. :-)
Mindenkien van magánélete, ez azért odatartozik.
A te dolgod,mert magánügy. Attól függ milyen a viszony kettőtök között. Nekem pl ilyen volt: "anyaaa végre sikerült!!!!" mire ő" na hála az égnek". Mi barátnők is vagyunk, nincs titkunk. De te ismered anyudat, ha úgy érzed nem kell elmondanod, akkor ne mondd. Ja, meg persze függ attól is,hogy hány éves vagy..mert ha 14-15 akkor lehet nem örülne neki. Én 19 voltam már, tehát ezért voltam ilyen "bátor". :D
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!