Miért nem tudunk lefeküdni 4 hónap után?
A barátom 23 éves és szűz, én 22 és eléggé tapasztalt. mikor megtudtam, h szűz, gondoltam ebből probléma nem lehet, de sajnos adódik elég. 4 hónapja vagyunk együtt, és ez idáig egyszer sem sikerült szexelnünk, mert a barátom nem izgul fel, vagy ha felizgul is, miután belém hatol, lekonyul. pedig mindent bevetek, amit az eddigi pasiim imádtak...és Ő sem érti az egészet, mert azt mondogatja, h kíván nagyon és szeret is és élvezi, amiket csinálok, orálisan pl. sőt a legutóbbi próbálkozáskor sírt is, nagyon kiborult:( azt mondja, h egy görcsös akarás van benne, én már próbáltam oldani(alkohollal is), meg bátorítani, h ügyes, de ez igaz is, mert az előjáték tökéletes.Mondtam menjen el szexuálpszichológushoz, kinézett valakit, de még nem hívta fel... Már érezhető a kapcsolatunkon is a frusztráltság, egyszerűen érzem, h annyira boldogok lehetnénk, ha ez működne, de egyre szörnyebben érzem magam és Ő is:(
Kérlek adjatok tanácsot, mert nagyon szeretem Őt és nem akarom, h tönkremenjen a kapcsolatunk!!!
köszi előre is:)
Lehet hogy túlmisztifikáljátok a dolgokat.Egy srácnak nem jelent olyan sokat a szüzesség elvesztése, mint egy lánynak.(Nem a türelem, a megfelelő időpont, hangulat, körülmény, zene, stb. körítés a lényeg.)Viszont mivel te már nem vagy szűz, ő viszont igen, ezért kisebbrendűségi érzése van előtted...Úgy érzi, hogy alárendelt szerepben van.Voltak ilyesféle tapasztalataim.
A tanácsom: Ne közöld vele előre, hogy szexelni akarsz, legyen váratlan a dolog, lepd meg!
Vedd kicsit k@rvásra a figurát!Miniszoknya, harisnya, magassarkú, bugyi nem, stb.Aztán legyél egy kicsit vulgáris, parancsolj rá mit csináljon veled (arra vigyázz, hogy őt ne minősitsd!) a hosszas előjátékot felejtsd el, csak annyi kell, amíg beindul dőlj be és hátulról hagyd magad...az ugyanis minden pasinak bejön...ja és ne a hálószoba legyen a helyszin...
Ez a kérdés benne van egy videoba is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!