Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Én már nem egyszer nem kétszer...

Én már nem egyszer nem kétszer lefeküdtem a barátommal, és nekem sem az elsőnél sem a másodiknál és semelyiknél nem volt vérzésem! Ez mit jelent? Ezek szerint én még el sem veszítettem a szüzességem?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 14. 13:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
De, igen! Csak nem véreztél... vannak ilyenek...
2009. ápr. 14. 14:00
 2/10 anonim ***** válasza:
78%
Azt jelenti, hogy amúgy is nagyon kevés lánynak vérzik. Ha ennyire felvilágosulatlan vagy, miért kezdtél el szexuális életet élni? :P Elég egy hirtelen mozdulat, spárga, lábemelés, vagy egy maszti és már át is szakad a hártya, anélkül, hogy bárkivel lefeküdtél volna. A hüvely pedig nagyon kevés esetben szokott vérezni, elvégre benedvesedik ;)
 3/10 anonim ***** válasza:
33%
Ezt valami öreg, megszottyadt nagyi találta ki a régidőkben, hogy őrizze a lányai szüzességét... miért kellene feltétlen fájnia vagy véreznie?
 4/10 anonim ***** válasza:
59%

Ajjaj...Menj vissza babázni, ha még ilyeneket se tudsz... A szex nem játék és neked volna még mit tanulnod és nem a gyakorlatban, hanem elméletben...

Már rég nem vagy szűz, onnantól kezdve, hogy benned járt...

Köszöntem a lepontozást gyerekek :D

2009. ápr. 14. 14:36
 5/10 A kérdező kommentje:

Ajajj...Babázni??

Szerintem itt nem az lehet hogy "tudatlan vagyok".

Sokan nincsenek tisztába ilyen dolgokkal viszont mással igan...

Menj te babázni ha ennyit se tudsz!

2009. ápr. 14. 15:32
 6/10 A kérdező kommentje:

Lehetséges=)

Megszikadtt nagyi xD

Am köszi ...=)

2009. ápr. 14. 17:16
 7/10 anonim ***** válasza:
hülyeség hogy kevés lány vérzik!!igenis elég sokan, köztük én is!
2009. ápr. 14. 17:50
 8/10 anonim ***** válasza:

Csak mert te véreztél az nem sok lány, hanem egy a több milliárdból :P És nem sokan véreznek. Én nem véreztem, nem is fájt, akkor mi van? :) Van ilyen is, olyan is.

Elméletben akkor veszted el a szüzességed, mikor először szeretkezel valakivel. Gyakorlatban meg lehet, hogy az első önkielégítésnél, és észre sem veszed.

Szűz már semmiképp nem vagy.

2009. ápr. 14. 18:15
 9/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

És én is véreztem, és nagyon sokan közülünk! Max. csak nem veszik észre sokan, vagy nemtom...

(Nem véletlen volt régen, hogy a szűzeknek a nászéjszaka után megnézték a lepedőt :S hogy valóban szűz volt-e. De ezt csak mellékesen írtam!)

2009. ápr. 14. 19:05
 10/10 anonim válasza:
Én is véreztem és nagyon is fájt. Lehet hogy neked nem vérzett és nem fájt, de akkor te szerencsés voltál. Nagyon ritka az hogy ha valaki nem érez semmit az elsőnél, de nem kizárt.
2009. ápr. 16. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!